Autor: Informer/A.S.

21.10.2024.

14:41

Foto: Foto: Instagram/karleusastar/nikolajovanovic

Džet set

"On je prelep i divan momak": Karleuša nahvalila Nikolu Jovanovića, pa otkrila detalje njihovog odnosa

Poznata pevačica, Jelena Karleuša, održala je pre dva dana, tačnije 19. oktobra svoj prvi koncert u sklopu turneje "Alfa i Omega", u areni "Jane Sandanski" u Skoplju. 

Nakon koncerta, Jelena je dala izjavu za medije, gde je govorila o svom nastupu, koji je nema sumnje sve ostavio bez reči, a pored toga dotakla se i koleginica, ali i zarade od pevanja. 

Informer

 

Okupljene novinare je zanimao i Jelenin trenutni ljubavni status nakon razvoda od Duška Tošića, s obizirom na to da je mnogi je povezuju sa košarkašem Nikolom Jovanovićem, sa kojim se prati na Instagramu.

- Mislim da žena kao ja treba da priča o partneru kada zapravo on bude bio pored mene. Ne u kadru u medijima, ali u životu pored mene. Da bude neko ko će stajati pored i ispred mene, do tada, sve dok je iza u nekom skrivanju, mislim da ne treba bilo ko da se pominje - rekla je Jelena, a na pitanje u kakvom je tačno odnosu sa zgodnim košarkašem sa kojim je povezuju, istakla je:

- Mi se pratimo na Instagramu, on je prelep i divan momak, hajde da kažem da smo dobri prijatelji, to je to što ću sada reći. Zašto ne pitate Nikolu? Nađite ga pa ga pitajte, to će biti interesantno - rekla je Jelena za "Telegraf".