23.10.2024.

09:56

Foto: Instagram

Džet set

Ko je supruga Sergeja Trifunovića koju je prijavio za nasilje? Od glumca je mlađa čak 23 godine, a evo čime se bavi

Incident se dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića, nešto posle 22 sata.

Inače, Isidora Mijanović, sada Trifunović, skrenula je pažnju javnosti kao voditeljka, producentkinja i manekenka. Radila je na "Insta TV"-u, a trenutno je kreativni urednik na jednoj drugoj televiziji. Mediji su ranije pisali da je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, pre nego što je započela vezu sa Sergejem.

Ljubav Sergeja Trifunovića i njegove Isidore

Kako su mediji pisali, Sergej Trifunović se u maju ove godine zakleo na večnu ljubav pred Bogom svojoj 23 godine mlađoj izabranici Isidori Mijanović.

Podsetimo, glumac Sergej Trifunović nedavno je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, a Isidora se oglasila tada tim povodom.

- Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja - napisala je Isidora na Instagramu.

Ekipa Informera kontaktirala je glumca ali za sada nismo dobili nikakav odgovor.