Autor: Informer/A.S.

23.10.2024.

12:05

Foto: Ataimages/Instagram/isismo

Džet set

"Ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga!" Komšije otkrile detalje drame između Sergeja i Isidore: "Sa njim imamo probleme godinama"

Sergej Trifunović prijavio je sinoć, 22. oktobra, suprugu Isidoru Mijanović za porodično nasilje. Incident se odigrao u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu. 

Vest o prijavi nasilja uopšte nije iznenadila njihove komšije, koje su za medije rekle da su svađe između Sergeja i Isidore u poslednje vreme gotovo svakodnevne.

Informer

 

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga... Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - rekla je komšinica.

Informer

 

Drugi komšija je istakao da imaju godinama problema sa Sergejom, a da je prava drama nastala kada se Isidora uselila u stan. 

- Sa Sergejem imamo probleme godinama, a od kad je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada komšijske pse, žalili smo se. Niko lepu reč o njemu ovde nema - istakao je sagovornik za "Kurir".