Autor: Informer.rs

23.10.2024.

14:43

Foto: informer.rs

Džet set

Bivša učesnica "Elite" pustila glas u "Informer baru", prisutni zanemeli: U crvenoj haljini mamila poglede, a evo šta je odsvirala (VIDEO)

Novi omiljeni format najgledanije kablovske televizije u Srbiji, "Informer bar", i sinoć je, 22. oktobra, priredio nezaboravnu žurku za vas, uz mnoštvo zanimljivih aktuelnosti. 

Gledaoce je zabavljao bend "Bombarderi", a pored gostiju, Anje Radić i Filipa Bakića, bili su tu Mirna Košanin, te Marko Stanković. Međutim, ogromnu je pažnju privukla bivša učesnica rijaliti programa "Elita 7" i violionistkinja, Vivijen Kurtović.

Informer

 

- Samo da predstavim misterioznu damu u crvenom. Vivijen je naša potencijalna nova zvezda. Ona se prijavila za "TV zvezdu". Šta ćeš nam lepo izvesti? - upitao je glavni urednik Informera, Dragan Vučićević.

- Završila sam srednju muzičku, pa sam upisala Pravni fakultet u Univerziteta u Beogradu. Upisala sam ga na deset godina, nakon čega sam upisala glumu, a zatim se vratilo na pravo. Razmišljala sam da vam da vam izvedem "Svilen konac" - rekla je Vivijen, pa se latila violine. 

Ipak, naposletku je, na zadovoljstvo prisutnih, pustila glas i dobila gromoglasan aplauz svih prisutnih.