Autor: Informer/D.G.

23.10.2024.

19:17

Foto: Foto: Profimedia

Džet set

Ceca priznala šta bi danas rekla Arkanu da je pored nje: "Bez obzira na bolan put, uspela sam da..." (FOTO)

Folk zvezda trenutno je u Bugarskoj gde ima zakazan koncert, a za tamošnje medije govorila je o karijeri i privatnom životu.

Voditeljka bugarske televizije u čijoj je emisiji je Ceca Ražnatović gostovala, osvrnula se na prošlost i postavila pevačici intimno pitanje.

- Znam da ne voliš da se vraćaš u prošlost, ali tvoja ljubav je toliko legendarna, toliko jaka i emotivna. Da je tvoj suprug pored tebe šta bi mu sada rekla?

- Rekla bih mu da je ostala velika praznina, posebno u sobi kod dece, praznina koju ništa ne može popuniti. Roditelje niko i ništa ne može zameniti. Rekla bih mu da sam uspela iako sam sa 26 godina ostala sama sa decom, jedno je imalo tri, a drugo godinu i po. Rekla bih mu da sam uspela da ih vaspitam i uputim na pravi put i da sam jako ponosna na njih. Rekla bih mu da sam jača, nezavisna, bez obzira na bolan put kroz koji sam prolazila. Uspevala sam i padala, ali se nisam slomila ni na trenutak. Rekla bih mu da ne brine i da ga nismo zaboravili - navela je Ceca.

Osvrnuvši se na dugu karijeru, Ceca je rekla da i kada bi mogla da vrati vreme ništa ne bi menjala, osim teških trenutaka kroz koje je prošla, njih bi rado izbrisala.