24.10.2024.

12:36

Foto: Tanja Andric

Džet set

(VIDEO) "Vratite se u svoju štalu"! Sergej Trifunović pljuvao novinare, pa u rastrojstvu seo za volan

Sergej Trifunović, nakon skandala sa suprugom Isidorom koju je prijavio policiji zbog nasilja, nastavio je da niže skandale.

Ekipa Informera nalazi se ispred zgrade na Voždovcu u kojoj glumac živi, a tom prilikom upitali smo ga u vezi sa indcidentom u kojem se našao sa izabranicom.

- Tu ste, pa da vam kažem da neću da izađem. Sada će da dođe neka devojka da prošeta psa, ja neću da izlazim. Odje*ite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas da izlazim, ćao - rekao je glumac, nakon čega je polio vodom okupljene pripadnike sedme sile, među kojima je i naša novinarka.

Međutim, nije prošlo mnogo vremena, Trifunović je izašao, ušao u svoj automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, sa Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora Mijanović u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima.

Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu. Inače, po članu zakona 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara. Njoj je naloženo da mora da u roku 24 sata da napusti našu zemlju.