Autor: Informer/D.G.

24.10.2024.

18:23

Foto: Foto: Instagram/isismo, ATA Images

Džet set

Sergej i Isidora rešili nesuglasice!? Glumac i supruga koju je prijavio za nasilje u porodici ponovo zajedno u stanu, evo kako se ponašaju

Domaća javnost već dva dana bruji o skandalu koji se desio u stanu Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović na Voždovcu, nakon čega je glumac prijavio suprugu za nasilje u porodici, ali je prijava potom i odbačena.

Međutim, skandalima tu nije bio kraj, pa je glumac danas vređao predstavnike medija, polivao ih vodom sa terase i pokazivao srednji prst kada su ispred njegove zgrade pokušali da mu postave pitanje o incidentu nakon kog je prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje u porodici.

Informer

 

Činilo se da će se stvari dodatno zakomplikovati budući da su domaći mediji Sergeja danas popodne slikali kako ulazi u garažu zgrade i to dok je Isidora trenutno u stanu, međutim kako piše Alo nakon što se Trifunović popeo u stan u jednom trenutku izašao je na terasu gde se moglo čuti da pita Isidoru da li imaju veću kesu za đubre, te se može pretpostaviti da su prevazišli nesuglasice i da sada normalno komuniciraju. 

Informer

 

Nakon što je pokupio đubre, izašao je na ulicu i ponovo vređao i omalovažavao okupljene medijske ekipe.