24.10.2024.

21:33

Foto: Foto: Nikola Babić, ATA Images

Džet set

"Proziva me zbog dueta sa Cecom": Vojaž iskreno o sukobu sa pop divom, evo da li bi snimio duet sa JK (VIDEO)

Na samom početku razgovora sa predstavnicima medija među kojima je bio i Informer, Vojaž je naglasio da je on bio u istoj situaciji početkom godine i da mu je veoma poznato koliko je Nući večeras uzbuđen i koliku je tremu imao radeći na novom albumu.

- Drago mi je da sam i ja na neki način bio deo ogog projekta, radio sam tri pesme na njegovom albumu. Veoma sam srećan zbog njega i mislim da će večerašnji događaj da mu samo malo olakša tu tegobu u stomaku - rekao je Vojaž.

Informer

 

Novinare je zanimalo, šta je njegova zamena za bol, a mladi Veruović je priznao da je to muzika i da kad god se loše oseća ode u studio i tegobe pretoči u stihove i note. S obzirom na to da je bio među onima koji su donirali novac tokom lajva Jelene Karleuše i Bake Praseta, novinare je zanimalo da li to znači da je sa pop divom zakopao ratne sekire. 

- Ja sam nekonfliktna osoba, pogotovo na estradi i u javnom životu. Prema Jeleni sam uvek pokazivao veliko poštovanje i uvažavao to da je jedna od naših najvećih zvezda. Ona je meni zamerila što sam uradio pesmu sa Cecom. Evidentno je da me zbog toga proziva, ali to je njeno subjektivno mišljenje. Ja i to poštujem jer i ja imam svoje mišljenje - rekao je Veruović i dodao da bi sa Cecom uvek snimio duet.

Informer

 

Na pitanje da li bi snimio pesmu i sa Jelenom Karleušom, Mihajlo je rekao da je uvek za saranju, ali da je mnogo varnica ispaljeno sa njene strane.

- Možda kad bi se to malo stišalo - rekao je Veruović.

Vojaž se osvrnuo i na komentare pojedinih starijih kolega koji mlađe repere ne svrstavaju među pevače.

- Meni ne treba njihova potvrda da li sam muzičar i da li sam kompetentan. Ja ovu muziku radim za publiku i zbog nje, da bi me ona volela i slušala, a ne stariji izvođeče. I ja za dosta starijih izvođača mogu da kažem svašta što ne radim iz poštovanja - zaključio je Vojaž.