24.10.2024.

22:37

Foto: Foto: Nikola Babić

Džet set

"Vidim da je smiren": Vesna Đogani ispričala da li se čula sa Bakijevom suprugom posle skandala o kom su brujali mediji (VIDEO)

Vesna Đogani došla je večeras, 24. oktobra na promociju prvog albuma Igora Panića Nućija i otkrila da ga u njenoj kući svi obožavaju, ali ona najviše. Kako Nućijev prvenac nosi naziv "Zamena za bol" Vesna je priznala da su to u njenom slučaju slatkiši, pa pohvalila mladog kolegu još jednom i prognozirala da će njegov projekat biti album godine. 

Pevačica je za okupljene predstavnike medija među kojima je bio i Informer govorila o mlađim kolegama, te se osvrnula i na svoju izjavu da se ne javljaju na aerodromu.

Informer

 

- Pa ja mislim da oni imaju neko strahopoštovanje prema starijim kolegama i da se stide i onda naprave to poker fejs lice i samo gledaju pravo, a kada im se javiš i popričaš oni se opuste i onda ispričaju da si im idol da vole tvoju muziku...Nismo se sreli ponovo sa Milicom Pavlović, a tda ono što je Đoletu smetalo je što je ona ušla i pravila se važna ni "Dobar dan" ni "Doviđenja" nikome, možda će se to promeniti, a možda i ne, ali to je stara priča... - rekla je Vesna, pa priznala da je Đole kritikuje što otvoreno priča o svemu. 

Informer

 

Denserka priznaje da ona otvoreno kaže ono što svi misle, a niko se ne usuđuje. Na pitanje da li se srela sa Melinom Džinović posle njene izjave da je varala Harisa i time se hvalila u frizrskom salonu Vesna je rekla da nije. 

- Izletela sam se tada, čemu... Ne kajem se što sam rekla, ali Đole je bio u pravu, to mi ne priliči...- kaže Đoganijeva.

Ona je prokomentarisala i učešće Bakija Đoganija u rijalitiju.

- Vidim da je sve okej, da je Baki smiren. Ne znam za taj skandal sa njegovom suprugom, da je ta žena optužila u medijima da ga je varala, nisam se čula sa njom - priznala je pevačica.