25.10.2024.

07:13

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Dva meseca će morati da budu razdvojeni!" Sergeja Trifunovića i njegovu žena čeka ogroman problem ako se pomire

Sergej Trifunović prijavio je 23. oktobra suprugu Isidoru Mijanović za nasilje u porodici, nakon čega je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva odlučio da nema elemenata krivičnog dela iz oblasti nasilja u porodici. Isidora je, sa druge strane, osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu i kako tvrde domaći mediji, biće deportovana iz Srbije.

Sergej je u toku jučerašnjeg dana izazvao niz skandala, a tom prilikom polio je okupljene pripadnike sedme sile, među kojima je bila i ekipa i Infomera, koji su ga čekali ispred zgrade kako bi dobili izjavu.

Informer

 

Istovremeno, na društvenim mrežama postoje brojna nagađanja da će se poznati par koji se našao u centru skandala pomiriti, međutim, ono što je diskutabilno je kako će se viđati sve i da do toga dođe.

Glumac je u septembru deportovan iz Hrvatske kada mu je zabranjen ulazak u tu zemlju na tri meseca, dok je bivšoj voditeljki hitno naložena deportacija iz Srbije.

S tim u vezi, na internet je prepun šala na njihov račun, a neke od njih su:

Informer

 

- "On deportovan iz Hrvatske, ona iz Srbije, ako se pomire moraće da se viđaju u Bosni ili Crnoj Gori", "Dva meseca će morati da budu razdvojeni".

Podsetimo, ekipa Informera uhvatila je Sergeja Trifunovića sinoć, 24. oktobra, ispred pozorišta "Zvezdara teatar", u kojem je glumac igrao u predstavi sa Vojislavom Vojom Brajovićem.