25.10.2024.

12:08

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Sergeju se raspada brak, a njegov brat uživa sa svojom ženom: Ovo je supruga Baneta Trifunovića - i ona je Hrvatica (FOTO)

Sergej Trifunović poslednjih je dana u centru pažnje, nakon što je 23. oktobra prijavio suprugu, Isidoru Mijanović, za nasilje. Glumac je i dan posle nastavio da niže skandale, pa je tako okupljene pripadnike sedme sile, među kojima je bio i Infomer, polio vodom, pljuvao, te ih gnusno vređao.

Inače, Sergejev rođeni brat, Branislav Trifunović, takođe je dramski umetnik, a 2022. godine oženio se koleginicom, Tihanom Lazović

Tihana je rođena 1990. godine u Zadru gde je završila osnovnu i srednju školu, a Akademiju dramskih umetnosti je završila u Zagrebu, a kako je svirala klavir, neostvarena želja joj je da bude pianistkinja. Inače, deo je benda ''Tihana i tatini sinovi''

- Nastojim svim silama da odvojim profesionalni od privatnog života. Neda Arnerić mi je govorila: "Ovaj posao puno daje, ali puno i uzima. Čuvaj se, ne daj da te potroši." U Beogradu mi se najviše sviđaju ljudi, i to takozvani mali, obični: taksisti, radnice u prodavnicama, prolaznici na ulicama. Vrlo su neposredni, opušteni, otvoreni, dok su u Zagrebu svi nekako stegnuti. Ovde me ljudi više prepoznaju na ulicama, čak mi se sviđa i nadimak koji sam dobila - srpska snajka - rekla je Tihana jednom prilikom za medije.

Podsetimo, ekipa Informera uhvatila je Sergeja Trifunovića sinoć, 24. oktobra, ispred pozorišta "Zvezdara teatar", u kojem je glumac igrao u predstavi sa Vojislavom Vojom Brajovićem.