25.10.2024.

16:33

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Džet set

Jovana Jeremić progovorila o inostranoj karijeri: "Imala sam tu ponudu i prihvatam je, ali..."

Jedna od najpoznatijih voditeljki na našim prostorima, Jovana Jeremić, u više navrata je isticala koliko joj rad na Pinku znači i da joj je to druga kuća. Ona je progovorila i o poslovnim ponudama, ali kako je istakla, kod Mitrovića će ostati zauvek.

Kako je sada kraljica šerka priznala, jedina želja će joj se uskoro ostvariti, a to je da ode u Ameriku i izveštava o tamošnjim izborima.

Informer

 

- Imala sam tu ponudu, prihvatam inostranu ponudu, ali ostajem na Pinku. Što se tiče inostranih ponuda svih vrsta, koji se ne kose sa mojim poslom na Pinku, ću prihvatiti, hoću. Slikanja, intervjui, možda izveštavanja za njih... apsolutno. Svaki vid zarade i stvaranja nekih novih kontakata, što je meni trenutno mnogo važnije od zarade, će biti prihvaćeno. Uslov je samo da me niko nikad ne ucenjuje za Pink, jer ja na Pinku ostajem, ali možda dobijem ponudu od Donalda Trampa da radim za njega. Ali, Pink je ono što nema alternativu - iskrena je Jovana, koja je dodala:

Informer

 

- Da li vidim svoj život u avionu između Pinka i Amerike? Da, vidim. Od 2026. godine mi astrologija predviđa Ameriku, čak i moje preseljenje. Ja uopšte nisam verovala u to da ću otići u Ameriku, ja sam neko ko ne voli da putuju, ali sam neko ko je odma malena znao da govori jezike. Poliglota sam, ja od malena pričam jezike, perfektno pričam španski i engleski. Vrlo je bilo simptomatično, kako ja i zbog čega znam da pričam jezike, a nisam kao mala bila u inostranstvu. Znaš, jezik se najbolej uči u inostranstvu, ali ja sam od malena imala kontakt sa stranicima...

Podsetimo, nedavno je voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji  Jovana Jeremić, bila je gošća emisije "4 i po žene", u kojoj je govorila o svom životu, odnosu sa partnerom, željama i planovima, a u jednom trenutku ispričala je nebičan san o svojoj svekrvi.