25.10.2024.

17:24

Foto: Ataimages/Instagram/isismo

Džet set

Supruga Sergeja Trifunovića napustila stan, a od njega ni traga ni glasa

Sergej Trifunović poslednjih je dana u centru pažnje, nakon što je 23. oktobra prijavio suprugu, Isidoru Mijanović, za nasilje. Glumac je i dan posle nastavio da niže skandale, pa je tako okupljene pripadnike sedme sile, među kojima je bio i Infomer, polio vodom, pljuvao, te ih gnusno vređao. Nakon skandaloznog ponašanja glumac je napustio svoj stan u koji se izgleda nije ni vraćao.

Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, izazvala je pažnju medija kada je danas nakratko napustila stan u kojem živi s glumcem.

U potpuno opuštenom izdanju, bez trunke šminke i u ležernoj kombinaciji, Isidora je brzo obavila šta je planirala – pa je ponovo ušla u zgradu, zadržala se u stanu oko desetak minuta, i zatim otišla u nepoznatom pravcu s prijateljicom koja ju je i dovezla.

Informer

 

Mediji su primetili da Sergej nije bio u stanu, a ni njegov automobil nije bio u garaži. Uoči Isidorinog dolaska, Sergejev prijatelj je prošetao njegovog psa Mileta i vratio ga u stan.

Podsetimo, ekipa Informera uhvatila je Sergeja Trifunovića sinoć, 24. oktobra, ispred pozorišta "Zvezdara teatar", u kojem je glumac igrao u predstavi sa Vojislavom Vojom Brajovićem.