25.10.2024.

19:15

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Na slavlju kod Jovane sve u znaku Amerike! Jedan poklon voditeljku ostavio bez teksta, odmah ga isprobala (FOTO)

Popularna voditeljka večeras, 25. oktobra proslavlja svoj 34. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na slavlju Jovane Jeremić ovoga puta sve je u znaku Amerike.

Pre nego što su gosti počeli a pristižu, Jovana Jeremić je okupila predstavnike medija, među kojima je bio i Informer kako bi sa njima podelila svoje planove i želje pred prestojeći put i Sjedinjene Američke Države gde će izveštavati sa predsedničkih izbora.

Kako Jovanu očekuje intervju sa Donaldom Trampom, za rođendan je dobila čarape sa njegovim likom, koje je "kraljica šera" odmah isprobala pred kolegama i pokazala kako joj stoje.

Informer

 

Podsetimo, Jermićka je ispričala da je od svog partnera Dragana Stankovića ove godine za rođandan dobila poklon koji simbolizuje neprolaznu ljubav, ali da mu je obećala da neće otkrivati šta je u pitanju.  

- Dragan me je iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To je bila njegova želja i ispoštovaću ga ovog puta. Reći ću vam samo da sam od njega dobila nešto što nisam očekivala, nešto što simbolizuje večnu, svevremensku i neprolaznu ljubav, koja svakog dana raste kao i naša ljubav, iz dana u dan - rekla je Jovana.