Autor: Informer.rs

26.10.2024.

14:18

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Otkrivamo voditelja formata o kom će se pričati: Željko Rstić preuzima Novu TV Zvezdu

Poznat po svom prepoznatljivom stilu i bogatom iskustvu, Rstić donosi energiju i autoritet koji će dodatno obogatiti atmosferu ovog takmičenja.

U svojoj novoj ulozi, Rstić će pratiti takmičare kroz izazovne audicije, pružajući im podršku i usmeravajući ih ka ostvarenju njihovih snova o televizijskoj karijeri.

Informer

 

Rstić, pored toga što je uspešan biznismen, takođe je poznat po svojim vezama sa istaknutim ličnostima, među kojima se posebno ističe pevačica Vesna Zmijanac. Njihova turbulentna romansa, kao i njegova veza s voditeljkom Tamarom Stojmirov, često su bila tema medijskih izveštaja, što je doprinelo njegovoj prepoznatljivosti u javnosti.

Kroz novu emisiju Informer televizije, Rstić će publici predstaviti mlade nade, a istovremeno će biti svedok trenutaka kada kandidati pokazuju svoje veštine, talenat i kreativnost. Ovaj šou postaje prava platforma za sve koji žele da se probiju u svet televizije, a uz Rstovićev šarm i podršku, publika može očekivati nezaboravne trenutke i inspirativne priče koje će oblikovati budućnost malih ekrana. Uskoro na Informer TV!