Autor: Informer/K.Ć.

26.10.2024.

20:18

Foto: Maša Banđur

Džet set

Mile Kitić pakuje kofere i odlazi iz Srbije: Marta umešala svoje prste, folker stavljen pred svršen čin

Pevač Mile Kitić, poznat po uspešnoj karijeri i luksuznim nekretninama, otkrio je kako je odlučio da pazari kuću u Dominikanskoj Republici.

Naime, on je pazario luksuznu nekretninu, na nagovor supruge Marte, koja je godinama maštala o tome da upravo u Dominikani imaju svoj kutak za uživanje.

- Marti je, kako kažu u Bosni, grah pao da je mogla da obiđe ceo svet. Od ovih svih destinacija, Maldivi, Sejšeli, Kuba i slično, kada je otišla u Dominikanu svidelo joj se. Otišla je ponovo sledeće godine i tada je iznenada buknula korona i šest meseci se nije vratila. Bila je tamo u hotelu zarobljena jer nije bilo letova. Kada je posle pola godine došla nazad u Beograd kaže mi: "Joj kako je tamo dobro vreme u toku zime, ja bih tamo da kupimo kuću" - ispričao je Mile u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Informer

 

Pevač je priznao da isprva nije blagonaklono gledao na ovakav predlog svoje supruge.

- Gde ću ja sad da letim deset sati, idem u godine već. Deda sam, da ja sad idem avionom da se klackam. Ne mogu da odem ovde do Frankfurta. I nisam bio za to, i to ne radi neke investicije nego daleko je. Ko će ići? Bolje da kupimo negde u Crnoj Gori ili Hrvatskoj i eto me pola sata, sat avionom - objasnio je folker.

Ipak, kao i svaki džentlmen Mile je rešio da ispuni želju svojoj lepšoj polovini koja mu je velika podrška tokom višedecenijske karijere.

- Ona ode tamo, zove me i hajde, kupimo. Ode i Elena i njoj se svidelo - dodao je Mile i šokirao priznanjem:

Informer

 

- Ja nisam hteo dve godine da idem uopšte, šta ću ja tamo? Međutim kad sam otišao, svidelo mi se. Sad odlazim početkom januara i ostajem do kraja marta ili aprila, tri meseca, a žena bude po pet meseci.

Mile je otkrio i šta mu savršeno odgovara u Dominikanskoj republici.

- Tamo je od novembra do marta svaki dan 28, 29 stepeni, neki vetrić pirka. Idealno - istakao je Mile.