Autor: Informer/D.G.

27.10.2024.

22:11

Foto: Informer

Džet set

Poznati pevač rešio da otkrije sve! Piše knjigu o svom životu: "Mene niko ne pušta na radiju, a svi pevaju moje pesme"

Pevač čiji su nastupi unapred "bukirani" čak i nekoliko meseci unazad, planira da posle dočeka Pravoslavne nove godine, uspori tempo ali i da se posveti pisanju knjige o svom životu. 

- Ono što spremam je ta knjiga u kojoj ću sve reći i obelodaniti. Malo ko zna da sam ja pevač koji je popunio najviše ukrštenica, a nikada mene nije bilo u ukrštenicama. Mene niko ne pušta na radiju, a svi pevaju moje pesme - rekao je Baja Mali Knindža.

On je ispričao i da se na nastupima često suočava sa neobičnom situacijom da njegove kolege odu pre nego što on počne da peva. Međutim, naveo je da ipak ima mlađih kolega koji ga vole i podržavaju to što radi.

- Ja poštujem rad svakog kolege, ali jako volim Teu Tairović. Ona je za mene veliki radnik i sjajna pevačica. Veoma je komunikativna osoba, radili smo par puta zajedno, sa njom može svako da se druži, a devojka je čak i počela da piše pesme i na tome joj čestitam. Pokazala je da se sve može kada se želi - rekao je Baja gostujući u emisiji "Premijera - vikend specijal".