Autor: Informer/D.G.

28.10.2024.

07:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Vendi progovorila o magiji, pa se obrušila na astrologiju: "Iza toga stoje demoni"

Pevačica Vesna Vukelić Vendi smatra da magija nije šala, već veoma ozbiljna stvar koja utiče na mentalno stanje pojedinca. Ona je jednom prilikom objasnila, kako se manifestuju tegobe kod osobe koja je pod uticajem magije.   

- Tegobe su ta zla energija koja ne napada svakog čoveka na isti način, nemaju svi iste predispozicije. I to dobro znaju satanisti koji traže čoveku slabu tačku. To vidimo na primeru astrologije. Astrologija je nauka koja nije otkrivena Bogom - rekla je Vendi. 

Vendi je upozorila, da upravo iz tih razloga ne bi trebalo da se oslanjamo na horoskop.

- Ne treba mi da potcenjujemo astrologiju, ali nikako da se oslanjamo na to, zato što očigledno da je dao neku svoju kartu kretanja, neki svoj plan i program. Iza astrologije stoje demoni, znači svaka od tih planeta zapravo predstavlja jednu demonsku konekciju čoveka sa demonima - ispričala je iskreno.

Informer

 

Pevačica je otkrila i koji je jedini način da se ljudi zaštite od zlih sila.

- Sama činjenica da se neko bavi magijom govori da taj čovek nije konektovan na Božije energije. Ključna stvar i ono što štiti od magije je blagodat duha svetoga. Nama je data blagodat, ali kroz crkvu i liturgije. Ko nije na liturgijama, ne posti, ne pričešćuje se on ne može da kaže da je zaštićen i on je "jagnje za klanje" koliko god da ima ikona u kući - objasnila je Vendi.