Autor: Informer/D.G.

28.10.2024.

16:31

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ušivaju se da opet budu nevine, Bože sačuvaj!" Lepa Lukić šokirana modernim trendovima, otkrila kako je izgubila nevinost

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ne razume današnji trend estetskih korekcija koji je zahvatio estradu, a još manje su joj jasne koleginice koje pod nož odlaze zbog himenoplastike, intervencije u narodu poznate, kao vraćanje nevinosti. 

-  Neke idu da se ušivaju da budu ponovo nevine. Bože sačuvaj! Gledam ih kako se operišu po nosu, ušima, licu, guzu podižu i tako dalje, ali još uvek nisam čula da se ušivaju, pa da ponovo trpe one bolove - ispričala je Lepa, jednom prilikom, pa se prisetila svog prvog seksualnog iskustva:

- Pa to boli. I ja sam se uvek čudila zašto svi izgiboše za taj se*s, a to boli. Posle prvog sam mislila da to više nikada neću da uradim ponovo... I onda ti petog dana konačno bude lepo - zaključila je Lukićeva u Jutarnjem programu Happy televizije.

Lepa se inače, nedavno našla u centru medijske pažnje kada se Jelena Karleuša u lajvu kod Bake Praseta našalila i rekla da joj je Lepa otkrila kakav je jutjuber u krevetu. Lepi je to veoma zasmetalo, pa je pretila da će tužiti koleginicu, ali nakon što je shvatila da je reč o šali odustala je od namere da pokrene sudski proces.