Autor: Informer/K.Ć.

28.10.2024.

17:32

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Napali su moju suprugu i nožem je posekli po licu": Zdravko Čolić o jezivom događaju

Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra važe za jedan od najskladinih parova na našoj estradi. Oni su izgovorili sudbonostno "da" još 2001. godine, a nakon toga dobili i dve ćerke - Unu i Laru.

Ovaj popularni par je poznat i po tome što svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, te suprugu popularnog pevača retko kada imamo prilike da vidimo, a kako se spekuliše, jedan događaj iz prošlosti je uticao na to.

Informer

 

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena. Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna mu je ostala urezana za ceo život.

Informer

 

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla ju je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - izjavio je Čola u jednom intervjuu, piše Express.ba.

Za Čoliom je sedamdesetih i osamdesetih godina vladala masovna histerija, koju ni pre ni posle njega nije doživela nijedna domaća zvezda. Devojke su ga jurile u hordama i zbog njega svašta radile.

- Sećam se da je jedna preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine. Sarajevske novine pisale su o devojkama koje su se kao miševi pele uza zid do moje sobe. Bilo je i upadanja u sobu. Pokojni Davorin Popović me je zezao kako me je neka devojka poljubila i pala u nesvest, a ja nisam imao pojma jer je nisam video od gužve. Kaže mi Davorin: „Dođe, poljubi ga i, ooop, pade!“ Tih izliva emocija i strasti bilo je dosta - prisetio se Čolić pre par godina.

Podsetimo, nedavno su u Bosni i Hercegovani bile stravične poplave, gde su mnogi nastradali, a većina ostala bez krova nad glavom. Regionalna muzička zvezda, Zdravko Čolić, poslao je pomoć unesrećenim stanovnicima BiH.