28.10.2024.

18:54

Foto: ATA Images

Džet set

KARMA JE ČUDO! Nije prodao ni 50 karata! Koncert Željka Bebeka u Beogradu OTKAZAN

Željko Bebek zakazao je koncert u Sava cetru za 15. novembar ove godine, međutim, kako navode domaći mediji, do istog neće doći.

Kako tvrdi Republika, Bebek nije uspeo da proda ni 50 karata za predviđeni koncert u Beogradu. 

- Koncert Željka Bebeka zakazan za 15. novembar 2024. godine u Sava centru se otkazuje zbog nepredvidivih tehničkih okolnosti - naveli su organizatori, a koncert je iz svoje liste nastupa izbacio i sam pevač.

Podsetimo, nakon što se u javnosti pojavila vest da će Bebek nastupiti u Hrvatskoj, on se oglasio za domaće medije i otkrio da taj nastup nije ugovoren.

- Pa ja ne znam još uvek. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još uvek na odmoru - rekao je pevač za Telegraf.

Informer

 

Međutim, Bebek je odlučio da sjaj svoje karijere uprlja sramotnom odlukom da nastupi na godišnjici Oluje - jezivim pogromom Srba koji su bili primorani da odu sa svojih vekovnih ognjišta i tom prilikom izgube i dom i svoje najbliže.

Tada je Informer tražio hitnu zabranu koncerta koji je Željko Bebek zakazao u Sava centru, a naš apel je izgleda imao odjek i urodio plodom.