01.12.2015.

16:49

Foto:

Džet set

KIKIJEVA ŽENA ZA INFORMER: Oprostila sam mu i Staniju i Balerinu, pravićemo još jednu bebu!

Žena Kristijana Golubovića Ivana Veljović oprostila je svom mužu sve nestašluke koje je napravio u Farmi sa Stanijom Dobrojević i Jelenom Milošević Balerinom. Ona je bila najveselija na proslavi njegovog 46. rođendana u jednom klubu u Kraljevu.

DA LI SE KRISTIJAN VRAĆA NA FARMU? Golubović pregovarao sa Mitrovićem

Tom prilikom nam je otkrila da bi volela da ostane trudna pre nego što Kristijan ode u zatvor na odsluženje četvorogodišnje kazne.

Kristijana volim i planiram da sa njim zauvek ostanem. Mi se toliko volimo da već planiramo prinovu u porodici
Ivana Veljović

- Presrećna sam! Kristijana volim i planiram da sa njim zauvek ostanem. Mi se toliko volimo da već planiramo prinovu u porodici. Vredno radimo na bebi - rekla je Ivana za Informer.

Ona je na proslavi sve vreme đuskala i nije se ponašala kao opatica, kako je njen muž predstavlja. Smeškala se, ljubila sa Kristijanom i svima stavljala do znanja da Stanija, a ni Balerina ne mogu da joj unište brak:
- Razgovarala sam sa Kristijanom i objasnio mi je da je sve to bio šou. Nije mi bilo lako dok je bio u Farmi, ali najvažnije je da smo rešili sve probleme - poručila je Ivana.

KRILETU ŽENA NE PRAŠTA BALERINU: Nije smeo da je pozove na rođendan!

Public

Deca su najbitnija! Naravno da bih voleo opet da postanem tata. Ćerkicu nisam video 100 dana. Ona je fantastična!
Kristijan Golubović

Kristijan je takođe rekao da su mu deca najveće bogatstvo i da bi želeo da ima još naslednika. On je na žurci grlio svog sina Lazara, ali nam je prepričao i kako je protekao prvi susret sa ćerkicom Verom.
- Deca su najbitnija! Naravno da bih voleo opet da postanem tata. Ćerkicu nisam video 100 dana. Ona je fantastična! Sada može da sedi. Ujutro kada smo se probudili, počela je da me grli i ljubi. Stalno me je dozivala - ispričao je Kristijan.

Na rođendanskoj žurci je vladala prava histerija zbog njega. Fanovi su Golubovića satima čekali ispred kluba kako bi se fotografisali s njim, a oni koji su uspeli da uđu na proslavu stajali su u redu da bi upoznali svog idola. Na torti koju je dobio pisalo je: "Srećan rođendan, kralju", a bila je ukrašena krunom i njegovim fotografijama.

Public

 

 

Tagovi: