17.04.2016.

09:39

Foto:

Džet set

(FOTO) POKAJALA SE ZBOG PREVELIKIH SILIKONA! Soraja: Neću ih vaditi, ali najlepše je prirodno!

Jedan od korisnika aplikacije pronašao je trač da je posle jedne žurke starleta trčala gola po livadi, a posle maratona noć provela sa vlasnikom imanja.

PRESUDA SORAJI Staniji zbog seksa mora da isplati 150.000 dinara!

- Obožavam tvoje gledaoce! Totalno su ludi, ali i mega maštoviti! - rekla je Soraja na tu temu, a zatim se malo uozbiljila kada joj je voditeljka Marija Lazić pročitala nekoliko pitanja na temu brojnih estetskih operacija.

Promo

Koliko ih je bilo, da li su bolele i da li je to "nožem" lečila svoje komplekse bila su samo neka od postavljenih pitanja.

(FOTO) STARLETA PROMENILA LIČNI OPIS! Soraja smanjila grudi jer želi da bude GLUMICA!

- Iskreno, nikad nisam krila da sam imala samo tri operacije, i to su bile usne, nos i grudi. Mislim da to treba da pitaju neke zvezde, koje više ne liče na sebe, a da mene malo ostave na miru! Ispade da sam stalno na operacijama, a niko da uključi mozakk i samo pomisli da za bilo koju intervenciju treba minimum mesec dana za oporavak - odgovorila je Vučelićeva.

Promo

Ona je dodala da se pokajala zbog operacije usana i prevelikih silikona, ali da je u njenoj mladosti jednostavno težila takvom idealu lepote.

- Neću vaditi silikone, ali priznajem da mi je najlepše na svetu kada je devojka prirodna, a prelepa, kad ima pune usne i prirodne grudi - rekla je starleta.

(FOTO/VIDEO) BEOGRADSKI KLUBOVI IM DOSADILI! Tamara i Soraja lumpuju u Beču!

Ona je takođe otkrila sa koliko godina je imala prvog dečka, da nema sreće u ljubavi, ali i mnogo drugih zanimljivih informacija o njoj, koje su do sada bile nepoznate široj javnosti.

(FOTO) NIŠTA JOJ NIJE SVETO! Soraja pokrala Severinu!

Tagovi: