20.02.2017.

13:33

Foto:

Džet set

(VIDEO) NAJDRAMATIČNIJE IZBACIVANJE IZ PAROVA! Učesnici ga u suzama ispratili iz vile, Dalila počela da lomi nameštaj!

Kada je voditeljka Bojana Ristivojević saopštila da je izbačen, Dalila Mujić nije mogla da se suzrži, pa je grleći ga i ljubeći, uzvikivala: "Zašto, zašto?".

Njihova ljubav započeta je gotovo odmah pošto je Damir Solomun MC Dado ušao u vilu Parova. Kratka rijaliti veza sa Dalilom Mujić imala je nekoliko kritičnih momenata, čak mu je bosanska starleta poručivala da je bolje da ostanu samo prijatelji, ali se čini da je sada nikada snažnija. Pogotovo nakon Dadovog dramatičnog izbacivanja iz luksuzne zemunske vile - možda i najdramatičnijeg ikada.

- Nije fer Bojana kad su Meduza i Kristina ostajale sa nula i malo više procenata glasova. Što radite ovakve stvari? Šta mi radite ovo od života, svaki put - kroz suze je vikala Dalila opraštajući se od svog dragana.

I ostali učesnici su plakali dok je izlazio, a Dalila je od tuge i besa slomila deo nameštaja. 

- Nemojte lomiti nameštaj, on je skup, to će te svi vi platiti! - upozorila je voditeljka Bojana Ristivojević, napomenuvši da je Dado izbečen glasovima gledalaca i da tu nema ljutnje. 

Dalila dugo nije mogla da se smiri, plakala je dok ju je Ljuba Pantović i govorila kako je Dado najbolji momak kojeg je upoznala u životu. 

- Napravili ste novog Vuka Moba, novog Gastoza - rekla je ranije u emisiji njegova devojka Dalila. 

Na listi za izbacivanje bili su Slađa Petrušić, Dalila Mujić, Miljana Kulić, Milutin Radosavljević Mili i Ljuba Pantović, koji ostaju u igri. 

Tagovi: