13.04.2017.

20:11

Foto:

Džet set

STANIJA BACILA OKO NA GAJBU U NJU DŽERSIJU: Starleta kupuje kuću od 400.000 evra!

Stanija Dobrojević kupuje kuću od 400.000 evra u Nju Džersiju. Kako saznaje Informer, starleta danima obilazi nekretnine kako bi se posle 11 godina života u Americi napokon skućila.

Pobednica "Farme 6" će iskreširati pozamašnu sumu, za koju je štedela godinama.
- Stanija već neko vreme sa agentima za nekretnine obilazi kuće u Nju Džersiju i za sada joj je zapala za oko jedna koja vredi 400.000 evra - priča za Informer izvor blizak starleti, i dodaje da pažljivo bira lokaciju jer su velike pare u igri:

U Nju Džersiju su pale cene nekretnina i izuzetno je povoljno vreme za kupovinu, zato Stanija uveliko merka kuće
Stanijina pres služba

- Pažljivo bira šta će da kupi, jer je svesna da će dati bukvalno sve što ima na tu kuću. Ona planira tamo da živi, a u Srbiju će dolaziti samo na odmor.

Osim dugogodišnje štednje, starleta je dosta novca zaradila i kada je počela da se bavi pevanjem. Pošto je objavila pesmu "Pucaj, pi*ko" ona je nastupala skoro svakog vikenda, a veći deo honorara je stavljala u štek.

- Ona je godinama odvajale pare, ali je najviše zarađivala u poslednjih nekoliko meseci kada je nastupala po dijaspori. Stanija po tezgi uzme oko 3.000 evra. To su odlične pare, ali sve što je skupila i sklonila nije bilo dovoljno, pa je odlučila i da proda svoj stan u Novom Sadu - objašnjava naš sagovornik.

(FOTO) STANIJA SE OPASNO NAGUZILA! Pogledajte njene nove vrele poze!

Instagram

Staniju isprozivali jer ne zna da isprži jaja

Instagram

Stanija Dobrojević je nedavno objavila fotografiju na kojoj u tanga gaćicama pokušava da napravi kajganu, a u opisu fotke je napisala da ne zna kako se prave jaja. Zbog toga su je pratioci na mreži popljuvali:
- Sve same domaćice, više jaja stucala o dupe nego o tiganj - samo je jedan od komentara na ovu Stanijinu fotku.

Vest da planira da se skući u Americi potvrdila nam je i sama Stanija preko svoje pres službe.

11 godina je prošlo od kada je Stanija otišla u Ameriku

- Tačno je da je Stanija odlučila da kupi kuću u Americi. Već je poznato da je ona maher za nekretnine i u stanju je godinama da štedi samo da ostvari svoj cilj - izjavila je njena portaporlka i objasnila zbog čega se Dobrojevićeva baš sada odlučila da uloži novac u kuću:

- U Nju Džersiju su pale cene nekretnina i izuzetno je povoljno vreme za kupovinu, a Stanija uveliko merka kuće i njena drugarica iz Amerike koja se bavi prodajom nekretnina joj pomaže u tome.
Međutim, starleta nije želela da potvrdi da će iskeširati 400.000 evra:

- Ne želimo da spominjemo nikakve cifre. Stanija je osvojila novac pobedom u "Farmi 6", tamo je imala odličan honorar, pevanjem se bavi već šest meseci i cena njenih tezgi je prilično jaka. Tačno je i da će prodati nekretninu u Novom Sadu, tako da će sigurno imati dovoljno para za kuću - rekli su za Informer u Stanijinoj pres službi.

 

(FOTO) KAD BAĆUŠKE ČASTE! Stanija za svadbu uzela vrtoglavih 40.000 evra bakšiša!

(FOTO) SLATKI SNOVI Ovako izgleda kad Stanija poželi "laku noć"!

 

 

 

 

Tagovi: