13.09.2017.

09:24

Foto:

Džet set

DŽEJ ULAZI U ZADRUGU! Pink sprema iznenađenje za takmičare i gledaoce!

Džej Ramadanovski ulazi u Zadrugu, ekskluzivno otkriva Informer! Legendarni folk pevač trenutno pregovara sa čelnicima Pinka da se pridruži takmičarima najskupljeg srpskog rijalitija svih vremena. Džej je u načelu prihvatio primamljivu ponudu, a ostalo je još da se utanače neki detalji u vezi sa njegovim boravkom na imanju.

Ima puno nastupa

- Vlasnici Pinka spremaju veliko iznenađenje, kako za takmičare, tako i za gledaoce. U najvećoj tajnosti vode pregovore sa Džejom da uđe u Zadrugu. On u početku nije hteo ni da čuje za rijaliti, ali je posle popustio i pristao da se nađe u najgledanijem Pinkovom šou-programu. Već večeras bi trebalo da uđe i otvori zvanično "Ulicu poroka". Od noćas će početi da rade kazino, noćni klub i svi lokali u toj ulici - priča dobro obavešten izvor Informera.

Ulica Poroka
Džej će večeras zvanično otvoriti ulicu Poroka u Zadruzi

Naš sagovornik dodaje da je najveći problem taj što Džej ima već dosta dogovorenih nastupa, pa ne može dugo da bude "zatvoren":
- On ima dosta nastupa i zbog toga ne bi mogao da bude duže u izolaciji. Zakazao je već neka gostovanja i sada bi bilo neozbiljno da to otkazuje. Zbog toga će najverovatnije ući samo privremeno u šou i neće se takmičiti kao ostali učesnici tamo.

SEKS U ZADRUZI VIŠE NIJE TAJNA: Đerić Đekson otkrio gde je sa Anđelom Vešticom VODIO LJUBAV!

Sve ponude odbijao

Ako uđe i samo na dan, biće to veliki podvig, kad se uzme u obzir Džejev stav prema rijalitijima. Folker već godinama odbija sve ponude da se nađe pred kamerama nekog ovakvog programa.
- Ne mogu ja to! Bolje da me stave u CZ (Centralni zatvor) nego u rijaliti. Nije problem da odem tamo da pevam, ali da spavam, živim i radim tamo nema šanse - kazao je svojevremeno Ramadanovski.

(VIDEO) IZUBUŠILA SAM TI GUME! Uroša devojka kaznila zbog masaža sa učesnicama u Zadruzi!

 

Tagovi: