24.11.2017.

08:35

Foto:

Džet set

(VIDEO) ŠTA KIJA ŽELI: SLAVU NOVAC ILI MUŽA? Četiri puta sa Slobom bila pred razvodom, stanari Zadruge zbunjeni!

Nešto kasnije Miljan Vračević, Milan Milošević, Saška Karan, Lepi Mića, Đekson, Janjuš i Miki pričali su o ovom trouglu. Oni su razmatrali koji su razlozi ulaska Kristine Kockar u "Zadrugu" rijaliti program koji obožava ceo Balkan.

- Po meni jedina opcija zašto je ušla ova Kija su pare! - rekao je Janjuš.

Printscreen TV Pink

- A i slava! Nemoj za*ebavati! Zbog para? Zbog slave! - nastavio je Lepi Mića.

Miki Đuričić rekao je kako će lepu slavu dobiti, naravno, bio je ironičan. Pčelar je pričao i zbog čega je davao savete Luni i Slobi. Smatra da ostali ne bi trebalo puno da se mešaju u njihovu vezu.

(VIDEO) TVOJA ŽENA MI JE SVE UPROPASTILA: Luna i Sloba dočekali jutro svađajući se!

- Ja sam jednom rekao najboljem drugu nešto za devojku kada su se posvađali. Oni nastavili dalje, ja ostao bez druga! I da je najveća k*rva, to ne treba da kažeš! - izjavio je Miki.

Printscreen TV Pink

- Po meni, to što je došla je toliko jadno. Zamisli ti pred tolikim narodom, prosto... ali.. tu ima jedno malo slatko ali! - pričala je Saška.

Printscreen TV Pink

Ona je dodala da je brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića još uvek svež i da nikada nije videla Kiju da pati zbog toga. Pevačica smatra i da je Slobina žena svojim ulaskom u "Zadrugu" dodala so na ranu koja je užasno boli, a da je pevač mogao makar da podnese zahtev za razvod braka.

KIJA BRUTALNO IZVREĐALA SLOBU: Ti si dečko debil

- Ona je četiri puta tražila razvod braka, ali on nije hteo - ubacio se Milan Milošević.

Printscreen TV Pink

- Šta misliš, da li bi ovaj napravio to da je cvetalo?! Nisu se viđali po tri meseca. Ona nije uzela njegovo prezime - govorio je Miljan.

Lepi Mića, još jednom je ponovio kako je Kija tu zbog slave i novca, a ne zbog muža. Kako je izgledalo sve ovo, možete pogledati klikom na video-prilog koji se nalazi u nastavku teksta.

Tagovi: