30.11.2017.

21:05

Foto:

Džet set

ANABELA ULAZI U ZADRUGU DA SE OBRAČUNA SA KIJOM! Danima prikuplja prljavštine o Slobinoj ženi kako bi joj zapušila usta!

Anabela Atijas ulazi u "Zadrugu" na dve nedelje, i to za honorar od 5.000 evra, kako bi pomrsila konce Kristini Kockar i zaštitila svoju ćerku Lunu Đogani. Pevačica se dugo premišljala da li da uđe u rijaliti, ali kada je videla koliko njena mezimica pati zbog toga što je ušla supruga Slobe Radanovića, rešila je da ode tamo i svojoj ćerki olakša muke. 

Ide u salone lepote

Anabela se poslednjih nekoliko dana ozbiljno priprema za ulazak, što fizički, što psihički. Temeljno je prikupljala informacije o Kristini kako bi u svakom momentu imala keca u rukavu ukoliko joj Slobina žena stane na žulj. 

Prljavštine
Anabela već danima prikuplja prljavštine o Slobinoj ženi kako bi joj zapušila usta Izvor Informera

-Do sada je više puta dobijala ponudu da uđe u "Zadrugu", ali je sve odbijala. Međutim, kada je shvatila da njena ćerka tone sve dublje i dublje jer joj je mnogo teško da gleda Slobinu suprugu u rijalitiju, rešila je da uđe i na sve načine pomogne Luni. Doduše, prevagnulo je i to što će za dve nedelje dobiti 5.000 evra, ali i činjenica da će njenoj mezimici biti lakše kada budu zajedno - kaže dobro obavešten izvor blizak pevačici.

 Kako naš sagovornik tvrdi, Anabela intenzivno odlazi na razne terapije kako bi zablistala u rijalitiju:
- Ona već nekoliko dana posećuje salone lepote, ali i centre za mršavljenje, kako bi bila tip-top. Svesna je da je "Zadruga" jedan od najgledanijih šou-programa, pa želi da bude lepa na televiziji. Ide na razne mezoterapije, zatezanje lica, više vodi računa o ishrani... Takođe, sate troši na kupovinu garderobe za sebe, ali i za Lunu. 

Spremna na sve

Osim što je akcenat bacila na ulepšavanje, pevačica uporedo radi na tome da prikupi što više informacija o Kiji kako bi joj zapušila usta svaki put kada ona počne da proziva nju ili njenu ćerku. 
- Anabela veruje da je Kristina veliki folirant, pa je odlučila da je raskrinka. Neće dozvoliti da se Sloba i Luna svađaju zbog Kije kao što su do sada. Njoj je u početku bilo žao Kristine. Međutim, ubrzo je uvidela da ona nimalo nije naivna i da je njihov brak "pukao" velikim delom zbog nje. Shvatila je da mora da stane u ćerkinu odbranu jer smatra da je Slobina žena spremna na sve. Zato i prikuplja sve što može o njoj kako bi je u najkraćem roku postavila na svoje mesto - završava priču naš izvor.  

Tagovi: