01.12.2017.

19:46

Foto:

Džet set

ĐEKSONOVA DEVOJKA ODLEPILA ZBOG PREVARE: Mina moli mog dečka za seks! GORKO ĆE SE POKAJATI!

Ona je najstrašnije isporozivala sedamnaestogodišnjakinju, jer je bila izrevoltirana što su ona i njen momak imali odnose celu noć, i to pred svima.

- Ja majke mi ne razumem da devojčica od 17 godina nema problem da se je*e pred kamerama, u sobi pored još 30 ljudi, da moli za ku*ac bukvalno... Svi mi smo bili zaljubljeni i mladi i ludi, ali ne ovako poremećeni... Šta je ovo? Zašto ovo puštaju na TV-u? Zašto devojčice nju gledaju kao idola? Zašto klinke misle da put do nečije ljubavi ide preko seksa? - pita se Tijana i dodaje:

- Ne znam ko ovo opravdava, ali nadam se da ćete svi vi koji ovu bolest podržavate imati žensko dete koje će sa 17 godina imati ozbiljan staž i u prostituciji i u narkomaniji... Pa da vidim da li ćete onda pričati neka je, mlada je... Daleko sam od svetice, ali ovo je tako bolesno i tužno... Nemam reči... Imate li vi roditelje?

Đeksonova devojka je takođe naglasila da je ljuta na repera, koji je nekoliko puta spavao sa maloletnicom. On je u Zadruzi izjavio kako mu je žao što je prevario devojku iz spoljnog sveta, a ona je na konto njegovih reči na Instagramu napisala: "Tek ćeš da se kaješ", a potom postavila fotografiju na kojoj reper i starleta vode ljubav, pa napisala:
- Ozbiljno pokajanje u toku! - ironična je bila Tijana.

NEVEROVATNO! Evo koliki honorar Sloba dobija za učešće u Zadruzi!

Tagovi: