23.12.2017.

15:22

Foto:

Džet set

(FOTO) BIVŠI UČESNIK ZADRUGE RASKRINKAO KIJU I SLOBU! Poslao im poruku koja im se NEĆE SVIDETI

U Zadruzi se sinoć raspravljalo o seksualnom opredeljenju novinara Milana Milloševića, a onda su se ukućani prisetili Marka Zeca koji je navodno slao provokativne fotografije pevaču Slobi Radanoviću.

(VIDEO) KIJA DOVELA SLOBU DO LUDILA: Ti si težak edipovac! Ja sam, bre, crnčila za tebe!

Ova priča se provlačila kroz rijaliti i ranije, ali sada maneken Marko Zec nije mogao da ćuti pa je bračnom paru Slobi i Kiji uputio javnu poruku.

Printscreen Pink

On je u okviru svog storija na profilu na Instagramu stavio status u kom je otkrio da je stupio u kontakt sa Kijom, ali je i negirao tvrdnje da je slao provokativne fotografije njenom mužu.

printscreen


- Haha, Slobo, udavio si više sa tom lažnom pričom i čuvenim slikama. Kada sam te pitao da li nešto znaš o tim čuvenim slikama dobio sam odgovor "ne". Ne znam samo čemu ponovo te tvoje laži, ali zaista. A što se tiče Kije, i sa njom kad sam kontaktirao, rečeno mi je da ona nema nikakve veze s tim. Vidim da ste ponovo oboje u igri sa već smešnom i besmislenom pričom i sve to iza mojih leđa. Nemam komentara što se vas dvoje tiče, presmešni ste - piše u okviru njegovog storija.

Tagovi: