06.01.2018.

08:30

Foto:

Džet set

(VIDEO) VIKTORIJA ISPROZIVALA ANU: Rekla joj sve što misli o njenom odnosu sa Janjušem!

Kako je za igru istine predviđeno da se takmičari oglašavaju isključivo postavljajući pitanja ostalim ukućanima koja su jedinstvena i iskrena, Viktorija je odlučila da se prvenstveno obrati Ani. Ona je javno kritikovala zbog prisnosti sa Markom Janjuševićem uporedivši je sa bivšim učesnicima farme - Kristijanom Golubovićem i Stanijom Dobrojević.

- Janjuš zna koliko smo imali kratkih ali sažetih razgovora i krstili se što smo ovde. Mislim da je moglo, Anči, to da se odigra drugacij. Mislim je trebala da malo bude strpljivija i da se ne zaleće sa njim, jer ovo je rijaliti i ovo je više nego život. Ovo je isto kao sa Kristijanom i Stanijom. Sve je bilo super, malo su se zaigrali a završilo se pogubno.. oni su bili čak mnogo vulgarniji ... sad sam možda uporedila vas sa njima, jer bojim se da će se isto to desiti i sa vama - bila je iskrena Viktorija. 

Youtube printscreen


Zbog ove izjave Ana je bila više nego iznervirana, pa je upitala Viktoriju zašto se njoj obraća i čime je zaslužila da je na taj način napada. 

- Ali on je meni drug, ne možeš ti meni da zabraniš sa kim ću ja da se družim! Uostalom, zašto to ne govoriš Janjušu nego meni? - pitala je Ana.

Viktorija je bila i više nego iskrena u svojim odgovorima, a ostali zadrugari su i te kako osudili Viktoriju zbog ove izjave. Ukoliko želite da pogledate kako se ova rasprava završila i ko se od ukućana nije složio sa Viktorijinom konstatacijom, pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

Tagovi: