08.01.2018.

20:21

Foto:

Džet set

(VIDEO) MILJAN SE IZNERVIRAO PA ZAPRETIO KIJI: Sve ću da otkrijem o tebi kad bude igra istine!

Iako je prepoznatljivo da svake nedelje vođa rijalitija najteže zadatke zadaje onima sa kojima nisu bili u najboljim odnosima, Ana Korać je postupila po istim kriterijuma.

Miljan Vračević, koji je u dobrim odnosima sa Anom Korać bio od početka svog boravka u najpopularnijem rijalitiju, zamolio je da ipak izabere njega jer želi da bude učesnik u svim poslovima koji se tiču zadruge.

Nakon što ga Ana nije poslušala, pa je umesto njega odabrala Kristinu Kiju Kockar, on je imao i te kako veliku pridiku zbog ove situacije. Miljan je sve vreme napadao Anu da je namerno to uradila i tako ušao u konflikt sa obe zadrugarke.

- Ajde reci mi šta je problem, zašto misliš da sam ja kriva što ti nisi otišao u fabriku? Je l si ti normalan? - počela je Kija.

Printscreen TV Pink

- E, pa videćeš kad bude Igra istine, sve ću da kažem! I ko je ovde zbog čega i šta ko o kome misli i kako živi, je*aću svima mater! - odgovorio je Miljan.

Nakon Miljanove odluke da se o svemu izjasni u igri istine i to pred svima, Ana je izašla sa njim i u dvorištu pokušala da objasni da nije u pravu ako misli da se sve ovo desilo s nekim posebnim razlogom.

Printscreen TV Pink


pritnscreen tv pink

- Ja znam da oni mene ne žele u fabrici, a ja nisam glup, a voleo bih! Oni ne žele da ja tamo pravim galamu. Dala je tamo nekima budžet koji su mene vređali. A sa Anom sam ovde ušao i zbog nje sam ovde. Ja sam realan čovek, možda galamim, ali sam realan! Ne možeš da mi kažeš ne odlučujem ja, nego da mi kažeš ja to moram! E to već menja stvari - nastavio je Miljan.

Miljan je takođe mnogo kritika uputio Ani, koju je smatrao prijateljem i zbog koje je, kako tvrdi, ušao u najpoupularniji rijaliti program ,, Zadruga". 

Šta je Miljana uznemirilo i zašto je burno odreagovao povodom pojedinim ukućana pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Tagovi: