09.01.2018.

09:22

Foto:

Džet set

(VIDEO) SLOBI JE BOLJE U VEZI SA LUNOM! Kija: Ja sam se udala iz ljubavi!

Đoganijeva je to demantovala, a onda se prisetila da ju je majka Anabela Atijas savetovala kako ne treba da je grize savest zbog njene veze sa pevačem jer bi brak između Slobe i Kije svakako propao.

Radanovićeva još uvek zakonita supruga se pronašla u toj priči i želela je da prokomentariše ovo pitanje i svima objasni kako je zasnovan njihov brak. 

- Pošto se očigledno govori o mom crkvenom braku. Ja verujem u crkveni brak kao i u svoj brak koji je sklopljen u crkvi, od strane mog popa koji je mene krstio i njegovog popa koji mu svake godine dolazi na slavu. Ja sam taj crkveni brak sklopila iz ljubavi, govorim u svoje ime, iz ljubavi, poštovanja, prema crkvi, smatram da je to kruna ljubavi, građanski to je samo papir, sa papirom možeš samo da se finansijski obezbediš i uzmeš prezime. Crkveno je nešto pred bogom, krunišeš svoju ljubav, a onda je dodala: 

- Priča koja se poteže da naš brak nije valjao dve godine. Opet mogu da potegnem pitanje zašto se gospodin venčao i građanski i nakon par meseci u crkvi . Ovo je način samo da se Slobodan opere od svega ili očigledno fali nešto njemu samom čim je ušao u sve to, ako to njemu nije valjalo. Sa moje strane je bilo iskreno, ja sam se udala iz ljubavi, nisam morala da se udajem iz finansijskog, moralnog razloga , niti me bilo šta teralo u taj brak osim ljubavi - bila je iskrena.

Kija je bila vidno uveđena i komentarom svoga supruga kada je rekao da mu je sadašnja veza sa blogerom mnogo bolja nego njihova, pa je dodala da je to posle svega što su prošli jadno. 

Tagovi: