12.02.2018.

19:24

Foto:

Džet set

(FOTO) TOTALNI HAOS U ZADRUZI TEK POČINJE! U rijaliti ulazi ONA?!? Sprema se prava LUDNICA!

Đekson je poslednjih dana u centru zbivanja zbog ljubavnog trougla, pošto se u rijaliti vratila Mina Vrbaški koju je reper prevario sa Jelenom Krunić.

Youtube printscreen

Naime, on je svoju vezu sa Jelenom Krunić prekinuo pre dva dana kada se u Belu kuću vratila njegova prvobitna rijaliti ljubav Mina Vrbaški. I kao da sve ovo nije dovoljno, sada se spekuliše da nikada nije bio pogodniji momenat za to da u Zadrugu uđe Đeksonova bivša iz spoljnjeg sveta, Tijana, koju je izgubio zbog započinjanja veza u rijalitiju sa Minom i Anđelom Vešticom.

Tijana je aktivna na društvenim mrežama i skoro svakodnevno objavljuje nešto vezano za svog bivšeg dečka i Zadrugu, a njena poslednja objava mnoge je navela na to da pomisle da će upravo Tijana uskoro postati zadrugarka. 

Instagram

- Niste svesni šta vam se sprema - napisala je ona na Instagram Storiju i pokrenula lavinu komentara u grupama posvećenim ovom rijalitiju. 

ONA JE NOVI VOĐA! Lepi Mića odbio poslušnost: Hoću ku*ac da radim!

Da li je Tijana ovom objavom zaista najavila svoj ulazak ili fotografija nema nikakve veze sa njenim učešćem u Zadruzi, saznaćemo vrlo uskoro. 

Instagram


Tagovi: