06.04.2018.

15:41

Foto:

Džet set

(VIDEO) ZADRUGARI ZAPANJENI: Veliki šef najavio da će ih kazniti ako prekrše ovo pravilo!

Iako su pojedini takmičari nastavili da se ponašaju prema svojim pravilima, u poštanskom sandučetu im je pristiglo još jedno pismo koje ih je uznemirilo.

Printscreen TV Pink

- Zadrugari, ovim vas poslednji put opominjemo da je šaputanje strogo zabranjeno u Zadruzi. Neki su to očigledno zaboravili, a opominjali smo vas 7 meseci. Oni misle da su pametniji od Velikog šefa. Ovog trenutka vas obaveštavamo da će od sada to biti kažnjavano nedeljnim honorarom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

S obzirom na to da je Veliki šef već kažnjavao zadrugare zbog svih neispoštovanih odluka, ovoga puta će svi takmičari zbog ovog pisma dobro razmisliti da li će njihova igra ići u istom smeru kao i do sad.

Printscreen TV Pink

Ana Korać je ovim putem iskoristila priliku da pozdravi svog najboljeg prijatelja Marka Janjuševića Janjuša koji je juče svojevoljno napustio rijaliti i samim tim je automatski diskvalifikovan.

- Samo da kažem da bih želela Janjuša da pozdravim i da mi je povrh svega drago što je sa svojom porodicom - rekla je Ana.

Printscreen TV Pink

Svi su bili šokirani zbog njenih emocija koje je ispoljavala dok je ove reči izgovarala, a šta su ostali ukućani prokomentarisali povodom ove teme pogledajte u nastavku.

Tagovi: