11.04.2018.

08:00

Foto:

Džet set

(VIDEO) MACA UJELA KIJU ZA SRCE! Ti nikad NEĆEŠ IMATI DECU, A JA HOĆU!

Maca Diskrecija posvađala se u toku dana sa Kristinom Kockar, kada je udarila najniže moguće i rekla joj da, zbog operacije koju je Kija imala, neće biti u prilici da se ostvari u ulozi majke. 

Šokirana Kija je tada pobesnela, a potom se i rasplakala zbog Macinih reči koje je zadrugarka na još brutalniji ponovila i sinoć, nakon što se iz emisije "Amidži šou" vratila u Belu kuću.

Maca je, uprkos tome što joj je veliki broj zadrugara ukazao da je nedopustivo da udara tako nisko i govori te stvari, ponovo provocirala Kiju, koja je pokušala da joj ukaže na grešku i objasni da se te stvari ni u kom slučaju ne smeju govoriti.

pritnscreen tv pink

- Imaš pravo da mi govoriš šta hoćeš, ali to nije okej, ti si žensko. Jednog dana ćeš biti majka - rekla je Kija.

- Ja ću imati decu, ali ti nećeš! To je razlika između mene i tebe - bez imalo pardona uzvratila joj je Maca, na zaprepašćenje svih prisutnih.

pritnscreen tv pink

Zadrugari su bili šokirani onim što je Maca izgovorila, a sve ovo do ludila je dovelo i Kijinog supruga Slobu Radanovića, koji je u besu pokušao da je napadne zbog svega što je izgovorila, ali obezbeđenje se isprečilo između njih.

- Prestani više da pričaš takve gluposti, nakazetino jedna! Idi umij se i ne pričaj takve gluposti! - uskočio je Sloba.

pritnscreen tv pink

Ni Sara Reljić nije ostala imuna na ono što je čula, pa je pokušala da joj objasni da se o takvim stvarima ne priča na taj način.

- Nemoj tako da pričaš, jer sam i ja imala istu tu operaciju! - napala je Sara.

Kako nije očekivala da će Sara stati na Kijinu stranu, ona joj je žestoko odbrusila nazivajući je pogrdnim imenima, a pre ovoga tvrdila je da je Sara jedna od retkih iskrenih takmičara u Beloj kući.

pritnscreen tv pink

- Idi brani svoju ženu koja se operisala od takvih stvari! A ti, ti si isto sad ku*vetina! Sa mnom si završila, napadaš me i braniš ove klošare - stavila je Maca tačku na prijateljstvo sa Sarom, čije savete ovaj put nije želela da posluša.

Budući da Maca nije prestajala sa najgorim mogućim uvredama i provokacijama na račun zdravstvenog stanja svoje cimerke, što su uvek, uprkos svemu, osuđivali svi zadrugari, ali i celokupna javnost, slomljena Kija se vratila u spavaću sobu kako bi se obračunala sa Macom, a hitrom reakcijom pripadnika obezbeđenja je, na svu sreću, sprečen incident između ove dve zadrugarke.

pritnscreen tv pink

Obezbeđenje je odmah razdvojilo Kiju i Macu, zbog čijih šokantnih izjava su je napali svi prisutni koji su dali sve od sebe da pruže reči utehe Kockarovoj i ukažu joj na to da ne treba da pada na, čini se, nikad skandaloznije uvrede i provokacije, a kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku:

Tagovi: