11.04.2018.

15:32

Foto:

Džet set

POTROŠIO SAM NOVAC NA KOKAIN, PUTOVANJA I KU*VE! Miki Đuričić priznao sve svoje POROKE i zbog čega nema decu!

Pčelar iz Kupinova je pre izvesnog vremena otkrio detalje iz svog života koji su šokirali mnoge.

Priznao je da je novac trošio na opojne droge, kladionicu i da nije uopšte štedeo.

  - Ne kockam se više u velike pare kao ranije. Igram sportske tikete i uplaćujem po 100-200 dinara, a nekada i hiljadu. Volim da se kartm i verovatno ću igrati kladionicu do kraja života. Ali odavno se nije desilo da za noć izgubim 20.000 hiljada evra. U poslednje dve godine dva puta sam zaradio veći novac i nisam ga prokockao. Ne idem u kazina, jer sam sebi dao zabranu ulaska, ali i dalje volim da igram poker, pa kada sam u selu, sa prijateljima uložimo po 2.000 dinara i kartamo se celu noć. Nikada ništa o svom životu nisam krio, jer nisam riba da ne smem da kažem. Koristio sam kokain pre pet godina, novac sam proćerdao na kocku, putovanja, ku.ve -  kazao je Miki. 

(FOTO) SINOĆ IMALI SEKS, A DANAS PAO DOGOVOR! Miki razgovarao sa Nadeždom: Samo jedna stvar NE SME NIKAKO DA SE DOGODI!

- Uvek je bilo žena u mom životu i to stoji. Tri puta sam bio ozbiljno zaljubljen, čak sam i svadbe zakazivao. Međutim, problem je uvek nastajao kada su sve te žene mislile da znaju bolje od mene i kada su poželele da me menjaju. Ali i one imaju pravo -  dodao je Miki.

(FOTO/VIDEO) OVO SE NIJE VIDELO NA SNIMKU! Procurile fotografije SEKSA MIKIJA I NADEŽDE!

 Ono što je tužna činjenica, a koju za sada, kako priznaje, ne bi menjao, je to da je Miki pokušao da ima decu, ali mu se ta želja nije ostvarila.

 - Pokušavao sam da sa dve žene dobijem decu, ali nisam mogao, nisam uspeo. Volim da sam sam i neću da mi neko stoji nad glavom -  kazao je na kraju Miki pre izvesnog vremena, što su mnogi smatrali poražavajućim. 

Tagovi: