30.04.2018.

22:07

Foto:

Džet set

(VIDEO) KIJA SKROZ PUKLA I DOŽIVELA NERVNI SLOM! Htela da napusti Zadrugu, a onda POLUPALA SVE PO KUĆI! Slobine reči je POGODILE PRAVO U SRCE!

Kija je i danas doživela slom, ponovo nakon svađe sa Slobom. Od momenta kada je saznala za očevu smrt, Radanović se ne odvaja od nje, a Kija ga je u nekoliko navrata pitala da li je istina da je više ne voli i da zaista voli Lunu Đogani. 

- Pitaću te još jednom, da li je to istina? Samo još jednom - želela je Kija da čuje odgovor na pitanje da li je Sloba rekao Luni da je voli.

- Kristina, hoćeš ovako do ujutru? - rekao je Radanović.

Youtube printscreen

- Ja te pitam prosto pitanje! Znači istina je? Slobodane, pitam te poslednji put! Odgovori mi! - pričala je Kristina.

- Hoćeš da se igraš sa mnom? Poslednji put te pitam, ko ti je to preneo? - nastavio je Slobodan.

- Mića! - otkrila mu je Kija.

- Šta ti je preneo? - želeo je Sloba da čuje detalje.

- Da si joj rekao u izolaciji da je voliš - iskrena je bila Kija.

- Sada ćemo sve da ih zovemo, da napravimo jedan porodični skup - ironičan je bio Radanović.

Youtube printscreen

- Zbog čega ovo pitanje mora da se potegne baš sad, u ovim trenutcima, što baš sad? - pitao je Sloba Kiju koja je insistirala da joj Sloba odgovori da li voli Lunu. Pevač je zatim krenuo da napusti pab, a onda je Kija počela da viče.

- Stani Slobodane, dosta mi je poniženja! - rekla je ona. Sloba je dodao da ni jednog trenutka nije rekao da voli Kiju, a to je nju i te kako razbesnelo.

Ona je zatim besno otišla na kapiju gde je tražila od obezbeđenja da joj otvore i puste je da izađe iz rijalitija, a kako oni to nisu učinili vratila se u pab i počela da lomi i baca sve pred sobom. Ubrzo je uleteleo obezbeđenje koje je jedva nekako uspelo da je savlada, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku: 

Објава коју дели Kristina Kija Kockar fp (@armija_fanova_kristine_kockar) дана 30. Апр 2018. у 10:40 PDT


(VIDEO) KAKVA SAPUNICA! SLOBA KIJI U OČI REKAO ISTINU: Da li voli NJU ILI LUNU?

Tagovi: