30.04.2018.

23:50

Foto:

Džet set

NJIH DVOJE ĆE SPAVATI ZAJEDNO SEDAM DANA: Tanja odabrala svoje potrčke, Đeksonu se odluka nije dopala!

Katarina se nalazila u Beloj kući, gde je obavestila ukućane da je vreme da Tanja Jovićević, koja je ove nedelje vođa, izabere svoje potrčke i omiljenu osobu. Tanja je rekla da ima dve opcije. Prva je bila da za potrčke postavi Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića.

- Tanja, moraćete da promenite odluku, Kristini je pozlilo - rekla je voditeljka Katarina Nikolić.

Printscreen TV Pink

- Onda ću ovu drugu opciju. Mislila sam da stavim Kristinu i Slobu, pogotovu što se njoj desilo ovo što se desilo i mislim da bi bilo dobro za nju da se skloni, a oni bi imali priliku da razgovaraju - govorila je Tanja.

Printscreen TV Pink

Vođa je promenila svoju odluku, i odlučila da za svoj potrčke izabere Minu Vrbaški i Nemanju Đerića Đeksona. Podsetimo, Andrijana i Đekson su se ovih dana nalazili pred raskinom, upravo zbog Mine.

- Mina je presrećna - rekao je Mića.

Printscreen TV Pink

- Ja sam u par navrata komentarisala da ću sigurno biti ja jedna od potrčaka, ali eto, Tanja pogodila sam. Taman mi treba malo da se odmorim i uživam u samoći. Imaću dotičnog gospodina pored sebe. Neću ništa pričati sa njim, zbog Andrijane - izjavila je Mina.

Printscreen TV Pink

- Izvini Tanja, ali mislim da je ovo glupa odluka. Ona se tu kao nešto šlepa i smara i sada ste joj pomogli. Ne znam samo šta pokušavate da dobijete svi sa tim spajanjem mene i Mine. Smorila me devojčica - bio je komentar Nemanje Đerića Đeksona.

Tanja Jovićević je za omiljenu osobu izabrala Nadeždu Biljić, za koju je rekla da joj je postala jako draga u poslednje vreme. Nakon izbora potrčka, ustao je Milan Milošević i počeo da priča o Slobodanu Radanoviću, Kristini Kockar i Luni Đogani.

Tagovi: