26.05.2018.

08:09

Foto:

Džet set

(VIDEO) SLOBA PRIZNAO KIJI NEŠTO ŠTO JU JE ŠOKIRALO, a onda se pravdao DA NE ZNA DA JE GAGI POSETIO NJEGOVE RODITELJE!

Kija je bila iznenađenja koliko je Sloba bio zainteresovan, pa mu se ubrzo i pridružila, a ono što mu je rekla ga je raznežilo.

 - Ovo mi je najlepša čestitka...tvoja. Zašto si samo ovo napisao? - pitala je Kija.

 - Pa šta da napišem, nije to bitno, bitno je ovo (pokazuje poklon) - rekao je Sloba.

Radanović je u čestitkama primetio koliko javnost voli njegovu suprugu, pa joj je preneo šta je najzanimljivije što je pročitao. Međutim, Kockareva je primetila nešto što ju je malo rastužilo.

 - Tebe svi vole, mene ovde svi hejtuju. Samo ti je neki iz Izraela poslao ikonu i rekao je da to bude za tebe i Slobodana. A jedna što je napisala: Pozdrav za Bobu, a ne Slobu Radanovića - rekao joj je Radanović

 - To je zato što sam ja rekla da postoji samo moj Boba, a Slobodan je neko drugi. Moj Boba je bio divan. A, čekaj, samo su moji poslali, niko od tvoje porodice i prijatelja? - rekla je Kija.

U nastavku razgovora, Kija je bila vrlo emotivna kada je shvatila kako on pokušava da joj se približi, pa je morala da mu prizna o čemu je razgovarala sa svojom majkom tog dana kada joj je saopštila da joj je otac preminuo. 

 - Mene je mama pitala: Da li ti njega stvarno voliš? Ja sam joj odgovorila: Pa, ja sam volela mog Bobu. Slobodane, ništa bez tebe. Čula sam sinoć šta je bilo i da su se vaši prijatelji spojili - ispričala mu je Kristina.

- To nije tačno, ne znam šta se desilo tu. Ti znaš da napolju niko ne bi smeo da kaže lošu reč za tebe - uverevao ju je Sloba.

 - Šta ti je rekao Gagi? - pitala je Kija.

 - Ništa, pitao je zašto to ne rešimo i onda se prekinula veza. Gde bi bili sad da je sve okej i da smo napolju? Išli bi negde da to proslavimo tvoj rođendan - pitao ju je Sloba.

Ovaj razgovor je sigurno šokirao mnoge, a kako se moglo primetiti, Radanović sve više pokazuje privrženost prema njoj, dok Kija ne može da sakrije oduševljenje zbog pažnje koju joj suprug pruža.

 - Bili bi na Dorćolu (smeh) Stvarno!? Bili bi napolju...ne znam, bili bi sada u Japanu! - odgovorila mu je kroz osmeh Kristina.

Sasvim je sigurno da je Slobodan u ovim trenucima konačno razotkrio svoje emocije, a o tome koliko mu ona znači pokazuje i činjenica da su i u nastavku razgovarali o svom odnosu, koji je pevač sa osmehom pokušavao da ignoriše, iako je bilo evidentno šta bi joj u tom trenutku odgovorio. 

 - Koliko god da smo u lošim odnosima, ja sam ti ovde najveći i najiskreniji prijatelj! - rekao joj je Sloba.

 - Dobro, hoćeš li konačno reći šta želiš? - pitala ga je Kija.

 - Neću o tome da razmišljam sada - odgovorio joj je Sloba.

 - Ne spavam noćima zbog ovoga... - rekla mu je supruga.

Luna Đogani bila je utučena kada je shvatila da oni već dugo razgovaraju za stolom i pred sivma, a njeno odsustvo nije uticalo na to da Slobodan nastavi da se provodi uz muziku i dobro raspoloženje. 

Tagovi: