27.05.2018.

18:46

Foto:

Džet set

PRODUCENTI SPREMAJU VELIKO IZNENAĐENJE ZA DRUGU SEZONU: Lunina i Kijina mama zvezde "Zadruge 2"! KULIĆEVA I VRBAŠKI VEĆ OBEĆAVAJU SPEKTAKL!

Anabela Atijas i Nadica Zeljković su na spisku potencijalnih učesnica druge sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga"! Kako saznaje Informer, producenti televizije Pink planiraju da pred kamerama spoje majke Lune Đogani i Kristine Kije Kockar, koje se trenutno u rijalitiju bore za ljubav Slobe Radanovića.

Informer

Informer

Čelnici "ružičaste televizije" planiraju da i u septembru naprave spektakl, ali tada će u fokusu biti roditelji trenutno najzanimljivijih učesnika rijalitija. Kako bi zabiberili sve, pevačici i konobarici bi trebalo da se pridruže još dve majke - Marija Kulić i Ivana Vrbaški.

Haos
Za dobar honorar bih ušla u "Zadrugu 2" da napravim haos.
Marija Kulić

- Produkcija smatra da bi Anabela i Nadica bile pun pogodak za rijaliti jer su majke ljutih suparnica. Kada su njih dve gostovale u Šimanovcima kao podrška ćerkama, nisu imale dlake na jeziku.  - navodi izvor Informera iz produkcije.


Organizatori su spremni da mamama ponude dobar honorar.

- Produkcija će odrešiti kesu i dati im ponude koje neće moći da odbiju - navodi izvor.

Informer

Osim Lune i Nadice, stanarke Bele kuće bi mogle da budu i majke Miljane Kulić i Mine Vrbaški - Marija i Ivana. Čelnici Pinka su odlučili da ih pozovu na pregovore jer su sigurni da će one svima pomrsiti konce.

Slobina mama Draginja: Nije mi dobro,
ne mogu u šou

TV Pink

Majka Slobodana Radanovića, Draginja kaže da zbog lošeg zdravstvenog stanja ne bi pristala da učestvuje u drugoj sezoni "Zadruge":

- Ja sam žena u godinama i nisam baš najboljeg zdravlja, tako da nikako ne bih mogla da uđem u rijaliti.

Tim povodom pozvali smo ove poznate mame. Anabela tvrdi da nije spremna za još jedan rijaliti, ali producenti imaju dovoljno vremena da je ubede.

- Dosta mi je rijalitija za ceo život, ali mogu da razumem ostale roditelje koji će ući - kaže Atijasova.

Kijina majka juče nije odgovarala na naše pozive, a Minina majka jedva čeka da krene ćerkinim stopama.

- Nakon što sam bila gost u Beloj kući zbog zadatka, dobila sam mnogo pozitivnih komentara. Ušla bih kao takmičar u drugoj sezoni, samo moram da vidim ko će se brinuti o mojoj porodici dok nisam tu. Mislim da bismo Miljanina mama i ja napravile pravi šou i da bismo zasenile sve ostale učesnike - kaže Ivana Vrbaški.

S njom je saglasna i Marija Kulić. Međutim, ona ne želi dugo da se zadrži u "Zadruzi 2" jer će uskoro postati baka, pa hoće da bude sa ćerkom i unukom.

Informer

- Za dobar honorar bih ušla u "Zadrugu 2", ali samo na nedelju dana, što je dovoljno da tamo napravim haos. Bilo bi super da zaradim neki novac i kupim lepe stvari Miljaninom detetu - kaže Kulićeva.

Tagovi: