31.05.2018.

08:47

Foto:

Džet set

(FOTO) Luna u zadruzi pomenula Mašu Terzić, A BIVŠA DRUGARICA JOJ BRUTALNO ODGOVORILA!

Nakon što je Luna Đogani tokom žurke u Zadruzi pomenula Mašu Terzić, bivšu devojku Veljka Ražnatovića, oglasila se i Maša, a došlo je i do pravog rata na društvenim mrežama.

- Ja da vidim sutra Mašu Terzić kako povraća na ulici, ja bih prišla da pitam kako si - izjavila je Luna Milanu tokom žurke, nakon čega se oglasila i Maša Terzić, koja je jasno stavila do znanja da je Kija Kockar njen apsolutni favorit.

print screen


- Ona baš ne može bez mene, i po ko zna koji put... Pa, draga gospođice, Mašu nikad ne bi našla pijanu nigde, jer je Maša dama koja nikada ne bi dozvolila takvo ponašanje kao tvoje, koja ne baca stvari i ne lomi sve oko sebe kada nešto nije po njenoj volji, koja ne plače za svaku sitnicu i ne pada u nesvest kada neko neće da razgovara sa njom... Uostalom, to ništa nije ni bitno, koliko je bitno da Kija ima potpunu podršku od mene. Jedna lavica od žene, pametna i vaspitana -

napisala je Maša.

Maša je zatim i javno uputila produkciji Zadruge direktno pitanje za Lunu Đogani:

- Zašto imaš potrebu da me spominješ? Kako ti nije glupo to što si uradila sa Anastasijinom slikom? Kristina ima moju potpunu podršku. Kija i Vojke zaslužuju pobedu. Pozdrav ostalim zadrugarima - napisala je Terzićeva u poruci na Fejsbuku.

print screen


Na sve ovo pobunili su se Lunini fanovi, koji su prozvali Mašu, a pomenuli i Anastasiju Ražnatović, na šta je Terzićeva odgovorila:

- Nekad smo se družile, jer se ložila na mog dečka - napisala je Maša (misleći na Veljka Ražnatovića sa kojim je svojevremeno bila u vezi, a za kojeg je Luna nedavno izjavila da bi imala seks sa njim).

print screen


Na kraju, pogledajte i snimak na kojem Luna pominje Mašu Terzić na žurki, a koji kruži društvenim mrežama i koji je, na kraju, objavila i Terzićeva na svom nalogu na Instagramu:

print screen


Tagovi: