02.06.2018.

16:57

Foto:

Džet set

​(VIDEO) LEPI MIĆA SUROV: Luna sa svojim groznim izgledom, za nekoliko godina neće imati dečka ni na mapi!

Mića tvrdi da mlada blogerka sve što radi, radi svesno i pokvareno, a kako kaže svesna je svojih mogućnosti pa pokušava da obrlati Slobu na sve moguće načine:

- Ona zna da sa svojim izgledom neće imati dečka za 10 godina ni na mapi. Devojka nema si*e. Njeno lice, kosa, izgled, katastrofa. Ništa sem nogu. Ona samo hvata na neku foru, modne linije. Koje modne linije? Paralele? Dijagonale? - surov je bio Mića.

Bane je dodao da se njegova majka bavi tim poslom i da veoma dobro zna šta tačno termin modna linija znači, a da je ovo Lunino samo krađa autorskih prava.

Da bi ti nešto nazvao modna linija, moraš dobiti licencu, moraš da se pojaviš na tržištu. To što ti ištampaš etiketu, to mogu i ja da uradim, to nije modna linija - rekao je Čolak i dodao - Meni u ovoj priči svo troje lažu. Ali ispade Kija najpametnija. Ja se svađao sa njom od početka. Sve mi je bilo jasno sada na pitanjima gledaoca kada mi je ova (Luna) rekla "Bane idi pričaj sa Nadeždom". Izvini, nivou! Napolju ste puni para, mi smo niko i ništa - besneo je Bane.

Miću je ova Banetova rečenica razbesnela pa je konstatovao da je Luna samo umišljena klinka koja pokušava da sa 22 godine prosipa neku pamet a nema "sama za hleb da kupi":

- Ko je pun para? To su socijalni problemi! Socijala teška, kralju! Žene su u prednosti, nema ništa, uda se i dobije sve i to je ok. Ali imaš i ove što se priheftaju nekome i to je to. To ja zovem heftačima - završio je Pržulj.
PDok su je Zadrugari ogovarali, Luna je spavala u rehabilitaciji obzirom da je jutros do 9 vodila ozbiljne razgovore sa bivšim dečkom, Slobom što su Zadrugari takođe najstrašnije osudili. Šta će se dalje dešavati u tihom ratu ovih nekoliko ukućana Bele kuće, ostaje nam da ispratimo narednih dana. 

Tagovi: