12.06.2018.

08:55

Foto:

Džet set

(VIDEO) KIJA U VENČANICI SLOBI PEVALA O PREVARI! Posle nastupa on je ustao i aplaudirao supruzi!

Njih je publika pozdravila velikim aplauzom i na početku i na kraju, a one su pokazale da su odlično uvežbale Severininu pesmu "Dobrodošao u klub". Iako nijedna nije pevačica, obe su se veoma potrudile i publici dale sjajan performans, a žiri nije štedeo komplimente.

Kija je na scenu izašla u venčanici a odmah na početku nastupa bacila je bider-majer i veo. Ovo je bio simbol toga da ostavlja taj život iza sebe i pretvara se u osvetnicu koju je glumela Ana, što su njih dve na kraju pesme i objasnile.

Kristinin suprug, Slobodan Radanović je nakon ovog nastupa ustao i aplaudirao. On nije skrivao svoje oduševljenje ovim performansom pa je odlučio da oda poštovanje, bez obzira na činjenicu da je njegova devojka Luna Đogani, sa kojom je prevario Kiju, sedela pored njega.

- Devojko, je l' moguće da ti ovako dobro pevaš? Da li je moguće da toliko donosiš tu emociju? Svaka ti čast. I Ana je bila odlična - rekla je Kaća Grujić.

- Ja sam zaista mislio da je ovo neki miks sa Severinom. Jedino ovaj tvoj bider-majer ko uhvati, taj se prešao - dao je svoj komentar Saša Vidić.

Nastup ove dve sjajne devojke pogledajte u nastavku.

Tagovi: