20.06.2018.

20:34

Foto:

Džet set

(FOTO) NAPETOST SVE VEĆA: Porodice zadrugara i bivši učesnici stgli u Šimanovce, RODITELJI SLOBE RADANOVIĆA stigli među prvima!

Naravno, ništa ne bi moglo da prođe bez njihovih najmilijih, pa su tako porodice zadrugara počele da se okupljaju u studiju u Šimanovcima, a među prvima su stigli Dušan i Draginja Radanović, roditelji Slobe Radanovića, za kog možemo slobodno reći da je sa svojom suprugom Kijom Kockar i devojkom Lunom Đogani obeležio ovu sezonu.

pink.rs

pink.rs

Njih dvoje su poveli i prijatelje, pa smo tako mogli da vidimo i Stefana Obradovića, Pinkovu zvezdu koji je tokom celog rijalitija podržavao Slobu, ali i njegovu sestru Mirjanu Alavanju, kao i mnoge druge. 

pink.rs

Slobina majka Draginja je imala osmeh na licu, verovatno zato što će napokon zagrliti svog sina posle devet i po meseci, a rado se pozdravila sa bivšom zadrugarkom Milicom Dugalić. Pored pevačice, tu su se našli i drugi zadrugari - Žiža Stojanović i Miroslav Đorđević, Nada Obrić, Zorica Marković i Dušan Zdravković.

pink.rs

pink.rs

pink.rs

Pored njih, tu je već stigla podrška i Ane Korać, koji željno iščekuju da ona izađe, a nema sumnje da se nadaju da će osvojiti i neku nagradu. 

pink.rs


Ko će biti pobednik prve sezone rijalitija "Zadruga" zavisi samo od gledalaca, a to će se znati večeras.

(FOTO) NISU SAMO PARE U PITANJU! Pobednik Zadruge pored 50.000 evra DOBIJA I OVO!

(VIDEO) TEODORA SE ŠOKIRALA! Ćazim podržao OVU ZADRUGARKU, NUDIO JOJ NOVAC, A EVO ŠTA MU JE NJENA MAMA PORUČILA!

Tagovi: