26.07.2018.

17:41

Foto:

Džet set

LUNA SE OGLASILA POSLE NASLOVNE STRANE HITA: Videla sam Slobu sa Kijom, on je za mene ZAUVEK MRTAV!

Blogerka Luna Đogani nije iznenađena što se njen bivši ljubavnik Sloba Radanović tajno viđa sa svojom ženom Kristinom Kijom Kockar iako zavaravaju narod da žele da se razvedu. Pevač i bivša stjuardesa tvrde da su potpisali papire za razvod braka, a paparaco Informerovog Hita provalio je da ovi kontroverzni supružnici zapravo žive zajedno u njegovom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu.

Kockareva je nemušto pokušavala da se opere, rekavši da je kod muža išla samo po naočare za vid, koje je imala i prilikom ulaska u zgradu. Da je to čak i istina, ostalo je nejasno šta kod Slobe uopšte rade njene stvari. Ipak, u ovu Kijinu priču nije poverovala ni javnost, ali ni Luna Đogani.
- Videla sam slike u vašem Hitu. Očekivano mi je to od Kije i Slobe! Iskreno, nisam se iznenadila. Želim im svu sreću, samo što dalje od mene. Kada nekoga precrtam, to je onda za sva vremena. Kod mene nema popravnog - kaže Luna za Informer.

Informer

(FOTO) RASKRINKANI! KIJA I SLOBA ŽIVE ZAJEDNO! Supružnici kao pred razvodom, a viđaju se u tajnosti

Đoganijeva tvrdi da je Slobodanovo ponašanje posle Zadruge ubilo u njoj svu iskrenu ljubav koju je osećala. Ona ne krije da ju je pevač mnogo povredio, ali se trudi da krene dalje.
- Ja sam povređena zbog svega što se do sada dogodilo, ali ne i zbog toga što ste ih uhvatili da žive zajedno. Ne osećam više nikakvu emociju prema Slobi, tako da te fotografije ne mogu ni da me povrede. Drago mi je što su srećni, ja uvek glasam za ljubav - poručuje blogerka.

Ona se posle izlaska Hita nije čula sa Radanovićem, niti je tražila bilo kakvo objašnjenje od njega. Sloba je, međutim, pokušao da se opere na društvenim mrežama. Na svom Instragram profilu okačio je pesmu Ace Lukasa "Ja živim sam", međutim, malo ko mu je poverovao zbog dokaza objavljenih u Hitu.

Pevač je tokom jučerašnjeg dana odbijao da komentariše svoj odnos sa zakonitom suprugom Kristinom Kockar. Kako Informer saznaje, iako su izgladili odnose i ponovo rade na svom braku, prvo ročište im je ipak zakazano. Supružnici bi trebalo da se razvedu 7. avgusta, ali možda do tada njihov advokat i povuče sporazumni predlog koji je predao sudu.

(HOT VIDEO) RANI RADOVI KIJE KOCAR! Isplivao erotski snimak RASKALAŠNE POBEDNICE ZADRUGE!

Meni je rano za novu ljubav

Đoganijeva kaže da ne želi da upliva tek tako u novu ljubav jer mora da se oporavi od svega što joj se dogodilo.
- Rano je za novog dečka, polako... Uživam u samoći - kaže Luna.

Tagovi: