30.07.2018.

20:41

Foto:

Džet set

KIJA PLATILA LEČENJE SLOBINOJ MAMI, DRAGINJA BACILA NOVAC: To je poniženje, neću ni dinar OD TE ŽENE!

Pevačevi roditelji ne podnose Kristinu, javno su podržali sinovljevu aferu s Lunom Đogani, a nova svađa dokazuje da se strasti između dve porodice nisu stišale ni posle "Zadruge". Radanovići su kategorično odbili da od Kije prime pomoć za lečenje, a njen gest smatraju uvredljivim.

Bolesno srce

- Frka je nastala kada je Dragiša pozvao sina i zamolio ga da im da 200 evra. Rekao mu je da Draginja treba da ide na kontrolu kod lekara, a da su ostali bez para. Slobodanova mama zbog bolesnog srca često iz Zrenjanina putuje u Beograd kod specijaliste. Pevač im uvek pomaže, ali ovog puta je bio u Crnoj Gori, gde je imao nastup, pa nije znao kako da im dostavi novac. Ipak, rekao im je da ne brinu i da će to brzo rešiti - otkriva za Informer dobro obavešten izvor.

DRAGINJI ĆU VRATITI SVE SLOBINE STVARI! Blogerka planira da opet poseti nesuđenu svekrvu

Prema njegovim rečima, pevač je odmah potražio pomoć supruge Kristine, koja je u tom trenutku bila u Beogradu.

- Sloba je pozvao Kiju i zamolio je da uplati 200 evra na račun njegovog oca Dragiše. Obećao joj je da će joj pare vratiti čim stigne u Srbiju. Naravno, Kristina je pristala da mu pomogne i istog momenta otišla je u poštu - ističe naš sagovornik.

Zalupili mu slušalicu

Problem je nastao kad su Radanovićevi roditelji videli da je novac uplatila Kockareva.
- Draginja je odmah rekla da "ne želi ni dinar od te žene"! Ponavljala je da nju niko neće da ponižava, posebno ne snajka koja je pričala kako je izdržavala njenog sina. Šokiran Dragiša je nazvao Slobu i pitao ga da li je normalan kad uzima novac od Kije. Pevač je pokušao da im objasni da nije znao kako drugačije da se snađe i da će joj brzo vratiti novac, ali su mu oni besno poručili da ne žele ništa što ima veze s Kijom i zalupili su mu slušalicu - zaključuje naš izvor.

LUNA IPAK BILA U SLOBINOJ RODNOJ KUĆI: Bila sam u Zrenjaninu, želela sam samo da zagrlim Draginju za njen rođendan!

(FOTO) OVO ĆE GA ZABOLETI! Kija objavila poruke koje joj je slao Filip!

Tagovi: