04.08.2018.

14:51

Foto:

Džet set

PARADAJZOM NA KIJU KOCKAR! Borani revoltirani nastupom pobednice Zadruge!

- Pozivam sve ljude zdravog razuma, roditelje i one koji to nisu da 5. avgusta u 21 čas budu kod amfiteatra i da ponesu kilogram paradajza pa da gospođici Kiji priredimo doček kakav dolikuje - navodi se u jednom od postova objavljenom na Fejsbuku, koji je komentarima i lajkovima podržao veliki broj meštana.

U Rudarsko-topioničarskom basenu “Bor”, koji 6. avgust slavi i kao svoj dan, ali i kao Dan rudara, kratko nam je rečeno da su oni samo postupili po preporuci Centra za kulturu, koji je pod ingerencijom gradske uprave. Međutim, gradonačelnik Aleksandar Milikić je to demantovao.

- Niti je gradska uprava organizovala koncert, niti je to u našoj ingerenciji - kazao je Milikić. - Grad Bor ima svoju krsnu slavu - Svetog Đorđa, kao i svoj dan, 3. oktobar.

Direktor Centra za kulturu Danijel Čorbaloković nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje da li su oni organizatori koncerta pobednice Zadruge.

- Mi bismo, da bi uopšte organizovali koncert, morali da raspišemo javnu nabavku - objasnio je Čorbaloković. - Pogledajte na portalu javnih nabavki da li je Centar za kulturu to učinio.

Na portalu javnih nabavki nismo pronašli podatak da je borski Centar za kulturu objavio javni poziv za održavanje koncerta 5. avgusta. A, pobednica Zadruge, da sve bude još čudnije, ima zakazan nastup i sutradan, baš na Dan rudara - u Majdanpeku.

Koliko će koštati nastup pobednice Zadruge - nije poznato.  

Tagovi: