13.08.2018.

15:42

Foto:

Džet set

(FOTO) KAKO VAS NIJE BLAM? Slobi PUKAO FILM, pa se oglasio o vezi KIJE I VUKA MOBA!

Međutim, iako je i dalje bila u braku sa Slobom, u poslednje vreme razne su bile spekulacije o tome kako je Kija navodno uplovila u vezu sa pozntim reperom Vukom Mobom.

informer.rs

Vuk Mob navodno je raskinuo jednomesečnu vezu sa Kristinom Kockar nakon što je shvatio da još uvek voli bivšu verenicu Biljanu. Reper se za raskid sa Kijom odličio nakon što je shvatio koliko mu koliko mu u stvari znači Biljana i koliko je povredio javnom preljubom.

Instagram

Pojedini mediji su naveli, da iako više nisu zajedno, Sloba i dalje gaji osećanja prema svojoj supuruzi i da mu je krivo što je započela vezu sa drugim muškarcem:

- Iskren da budem, jeste me malo šokiralo u početku. Ne mogu da kažem da mi je bilo svejedno, ipak je još uvek sve sveže, nisam imun na takve situacije. Njih dvoje su mi nekako nespojivi. Ne znam šta ih je spojilo i, iskren da budem, sumnjam da će to da ima neku ozbiljnu priču. Ja dobro poznajem Kristinu, tako da to slobodno mogu da kažem. Ali na kraju krajeva, ako su oni srećni zajedno, meni je drago.

Međutim, Sloba se nedavno oglasio putem svog Instagram storija i poručio da priče plasirane u medijima nisu istinite:

- S*anje ponovo! Kako vas nije blam da ovoliko izmišljate - bio je jasan Sloba.

Šta će se dalje dešavati između novog trougla Slova-Kija-Vuk, ostaje nam da saznamo.

Tagovi: