28.08.2018.

18:38

Foto:

Džet set

LUNA U ZADRUZI SA TATOM, BRATOM, PRIJATELJEM I BIVŠIM! Blogerka će biti glavna zvezda druge sezone

Luna Đogani će u Zadruzi 2 deliti spavaću sobu sa tatom, bratom od strica, prijateljem i momkom kog je svojevremeno spopadala! Blogerki će u Beloj kući čuvati leđa otac Gagi, rođak Adam i drug Mirko Gavrić, ali će joj boravak u rijalitiju otežati reper Uroš Paunović Lima, na koga je bacila oko pre ljubavi sa Slobom Radanovićem.

Muvanje na splavu

Kako saznaje Informer, Đoganijeva je spremna za 6. septembar i ulazak u najgledaniji srpski šou, jer će u njemu imati veliku podršku.
- Luna je zapela da se ponovo takmiči u Zadruzi da bi se ovoga puta prikazala u boljem svetlu, a Gagi je rešio da joj bude podrška. On se ponudio produkciji Pinka da bude takmičar u novoj sezoni, a ostalo je da oni prelome da li će ga ubaciti u šou - priča dobro obavešten izvor i dodaje da je i Lunin brat od strica imao isti motiv za ulazak u rijaliti:
- Adam ne želi opet da gleda sestru kako lomi nameštaj i pijana pravi gluposti. On je već potpisao ugovor sa "ružičastom televizijom". Luna će imati veliku podršku tamo i od Anabelinog najboljeg prijatelja, pevača i producenta Mirka Gavrića.

LUNA PRIZNALA DA BI MOGLA PONOVO DA SE ZALJUBI U ZADRUZI 2: Nikad ne reci nikad, ali ljubav kao sa Slobom se sigurno neće ponoviti!

Informer

Gagi, Luna i Adam Đogani i reper Uroš Paunović

Kao potencijalni učesnik Zadruge " pominje se i reper Uroš Paunović Lima, koji je tvrdio da ga je blogerka muvala na splavu, a zatim mu neprestano slala poruke, iako joj je stavio do znanja da ima devojku i da ga Luna ne zanima.

- Lima je pustio tu prepisku u javnost, tako da sigurno neće imati problem da pogleda Lunu u oči i kaže joj sve što misli o njoj. A nema baš lepo mišljenje o Luni - otkriva naš sagovornik.

Nema prijateljstva

I sama Đoganijeva je izjavila da nema strah da se vrati u kuću u kojoj je zavolela oženjenog pevača Slobu Radanovića.
- Nemam tremu zbog ulaska u rijaliti, osećam se kao da se vraćam kući. Ne ulazim da steknem nova prijateljstva, ne verujem u prijateljstva u rijalitiju, ali imaću tu Mirka i brata Adama kao podršku. Drago mi je da ću imati nekog kome mogu da verujem, nekog ko me neće zeznuti - rekla je Luna.

CAKANA PORUČILA ANABELI: Pusti Lunu SAMA DA ODLUČUJE, ona je odrasla i može da se izbori sa činjenicom da je u rijalitiju!

Maja Nikolić, Saška Karan i Suzana Perović nove takmičarke

Među pedeset takmičara koji će se 6. septembra useliti u velelepnu Belu kuću u Šimanovcima biće i pevačice Maja Nikolić, Saška Karan i Suzana Perović.
- Saška i Maja pod istim krovom su pun pogodak za gledanost. One su profesionalni rijaliti igrači, i ako se tamo nekome nakače na kičmu, neće ga puštati - navodi naš izvor.

Tagovi: